Wednesday, December 2, 2009

3rd Anniversary

TODAY IS OUR 3RD ANNIVERSARY!!

syukur Alhamdulillah.. hari ni genap 3 thn kami diijabkabulkan & insyaAllah many more years to come.









"Ya Allah, aku bersyukur atas segala nikmat yang Kau berikan. aku redha & terima seadanya. permudahkanlah urusan kami sekeluarga. moga ikatan ni kekal hingga ke akhir hayat. Amin.."


p/s : aku dh gelak sorg2 tgk gambo2 gediks tu.. korg kompom nk terkeluor muntah ijo kan?!


6 comments :

++eden|essey++ said...

hepi anniversary afne..smoga bahgia selalu....

Afne said...

tq ja, begitu lah hendaknya.

Manjakusayang said...

Hepi anniversary. Best apa ada gambo gedik2 nie... Kimm langsung tak ada. Coz, sehari sebelum kimm nikah arwah nenek kimm meninggal. So, masa majlis nikah dan kenduri tu...memang sunyi jer... Senyum mak kimm pun tak semanisnya! Nak ambil gambar pun rasa cam tak seronok jer...

Afne said...

tq kimm. best mmg best, hana bila tgk album kawen kitorg sampai tak kenal agaknya ibu dia ni dh gemuk sgt kot haha

takpela kimm, sesuatu yg berlaku tu ada hikmahnya. salam takziah utk arwah nenek kimm.

mama_umar said...

tahniah afne & eddy,heppy 3rd annbseri ;P, sila tambah triple H pulok..kih3

Afne said...

tq zet. citt.. kok ye pun kasik le chance aku kempiskan perut dulu. kang tak psl2 org tuduh aku banak tiap tahun harharhar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...