Tuesday, December 8, 2009

Balik Kampung

di entry KUAT MENYUSU, kan ke konon2nya dlm dilema samada nk ikut eddy atau stay kl jek. jumaat mlm sabtu tu, eddy kata klu nk ikut kena amik EL 3 hari (isnin - rabu) & bertolak blk kg ptg ahad. tp ptg tu eddy bgtau nk gerak mlm tu jugak & stay kt kg sampai isnin je. so cam ok la amik el 1 hari je. kemas2 apa patut (brg2 double H je yg byk dlm beg) then zoom blk kg. 12 tgh mlm br sampai rmh mak. tiap2 mggu blk kg.. penat tp best! perjalanan 2-3 jam tak rasa apa.

seronok le hana kt kg mkn mcm2.. mak beli 3 ketol aiskrim klu blh dia nk balun semua! berselera sungguh hana menikmati aiskrim..



haziq bdk baik diam2 je la tak blh mkn aiskrim. konon2 afne lyn haziq borak (dgn suara menceceh ala2 suara baby). hana yg tgh mkn aiskrim, tiba2 leh sound camni..

hana : ibu.. ibu mcm baby je

hahaha.. kecik2 dh pandai sound org. sabo je la. pastu tanya hana..

ibu : haziq nk tinggal kg ke hana nk tinggal kt kg?
hana : ajik la..
ibu : hbs tu.. klu haziq nk nenen, nk nenen sapa?
hana : susu maktok la..

hahaha.. pandai sgt le tu. maktok dh takde susu dh hana oooiii. adik2 mintak hana stay kg sampai cuti krismas sbb 25/12 ni insyaallah mak ngan abah nk dtg rmh makcik buat kenduri doa selamat. tp.. ibu hana kedekut tak bg dgn alasan, nnti rmh kemas sgt takde sapa tlg sepahkan hahaha

kt kg kena flu la plak.. dgn betis msh sengal2 dek firedrill hari jumaat aritu. lps mkn ubat je ngantuk cam tak blh nk bukak mata huhu

"Ya Allah, permudahkanlah urusan kami. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui"

p/s : abg, ayg doakan semuanya berjalan lancar. ayg sokong abg 100%! moga kita diberi kekuatan mengharungi semua ni.


3 comments :

ibu emy efy eqy said...

seronok dapat balik kg!

kak wa doakan semua urusan afne berjalan dgn lancar...

Manjakusayang said...

Afne... Sekarang kat kpg ler yer...
Amin mudah-mudahan segalanya berjalan dengan lancar yer...

Afne said...

tq kak wa.

kimm, ni dh sampai kl. tq yea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...