Monday, December 14, 2009

Emosi

mlm td eddy kata..
"anggap je mcm abg gi outstation seminggu.. 2 mggu. dh settle urusan nnti abg blk la.. "
pastu dia sambung lg sambil tgk hana..
"dulu sarat 8 bln pun ibu blh jaga hana kan?"
saya?? perasaan bercampur baur hanya Allah Yg Maha Mengetahui

afne tau eddy mmg dh lama mengharap peluang seumpama ni
"Ya Allah, moga Kau permudahkan urusan suamiku"

"wahai double H anak2ku.. sila dgr kata ibu.
igt pesan ayah jgn nakal2, hana rajin2 tlg ibu yea"


p/s 1 : airmata dh bergenang.. hemo2 la pulak. saya kena 'kuat' utk double H!

p/s 2 : entry ni saja kasik colourful cos nk cheer up myself


6 comments :

Manjakusayang said...

Kimm kasih :) dulu yer... Faham macam mana perasaan... Tp, nasib kimm hanya sorang anak! Beza dgn Afne... Apapun, kimm yakin... double H memang anak2 yang baik :)

Sricahaya said...

tak pelaa afne..afne kena byk bersabar..lagi pun berjauhan mengajar erti kerinduan..hehehe

pandai ckp org..sri,berpisah pagi nak gi keje pun dah rindu..ni lagi semgg dua..nsb baik ada anak2 sekurang2nya tak laa sunyi..ye tak?? cuma byk bersabr laa dgn kerenah anak2..

Afne said...

tq kimm, la ni double h dh tido rasa sunyi plak rmh.

Afne said...

sri, btl tu. last time eddy outstation masa afne preggy haziq 8 bulan lbh. kiranya dh 4 bulan ni kitorg berkepit je la.

mmg kena byk sbr. karang sorg merengek sorg lg nk itu ini huhu

ibu emy efy eqy said...

semoga afne tabah menghadapi segala warna2 kehidupan sehari2.

sesekali berjauhan best jugak, makin rindu...
barulah handphone berfungsi.

afne kena kuat semangat ye?

Afne said...

tq kak wa, bkn sesekali malahan berkali2 dh sejak lps kawen dulu. mmg dh biasa cuma kali beza dr situasi eddy lak. tu yg afna cam risau tu.

jauh ke dkt ke hp tetap berfungsi mcm selalu. bini eddy kuat meroyan haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...