Sunday, December 13, 2009

Mandi Buih

mind u.. ni entry xxx maka tak sesuei dibaca/ditonton oleh golongan pemalu haha!

nop, of cos le bkn saya yg mandi buih. badan besau bagak ni nk berkubang kt mana dlm toilet cenonet tu. dlm lubang tandas..??

sejak ada adik ni hana sukaaaaaaaaaaaaa sgt mandi dlm baby bath tub. ok le kan, baby jugak tu .. baby tua! agaknya seronok dia tgk haziq berkuak lentang time mandi. sbnrnya ada 2 bath tub (beli masa hana baby dulu) tp yg kaler pink dh dihantar ke rmh babysitter utk digunapakai haziq so terpaksa la gilir2. lps settlekan haziq baru lyn hana berjumba jumbi mandi buih..


suka btl hana tepuk bebuih tu




hbs dia tonyoh buih2 kt muka.. kepala

enjoy lyn anak mandi camni.. cuma kena sbr le biar dia main puas2. pastu tunggu ibu dia memekik mcm petir br nk berhenti.

p/s : zaman kecik2 dulu syok gila berkubang dlm parit dgn sepupu sepapat. tangkap anak2 ikan masuk baldi. pastu terjun masuk kolam kt rmh atok yeahaaaa!


7 comments :

ibu emy efy eqy said...

seronoknya tengok hana mandi buih...

baik2 tau jgn sampai buih sabun masuk mata. nanti pedih!

cintaKusayangMu said...

hana..aunty qis nk join bleh?tp aunty bru msukn bontot..bontot yokleh gerak dlm bath tub hana tu nnt...heheh

Afne said...

kak wa - "seronok le auntie. tak pedih pun sbb guna top to toe j&j"

qis - blh tp auntie kena bawak bath tub beso skit hehe

amie said...

belikan dia kolam mandi arr.. ko skali bleh bkubang dlm tu..

Afne said...

mana tau sumbat itu kolam? rmh aku coet je huhu (tp tetap bersyukur sbb ada tmpt berteduh kami 4 beranak).

amie said...

afne.. mndi tgh umah arr.. pstu korang anak beranak cuci umah trus..

Afne said...

amie - tak koser! dh le ngemas rmh pun bercinta je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...