Wednesday, December 23, 2009

Kami Bertiga Sahaja

ptg td eddy blk ke kg utk uruskan keje kt segamat. makanya kami ber3 shj la sampai weekend ni. blk td singgah psr mlm belikan hana buah anggur lagi & tapau nasi lemak plus 2 ketol ayam goreng berempah.

tgk anak dara saya yg sgt berselera ratah ayam goreng berempah tu..



mcm2 hana telan mlm ni.. mula2 ayam goreng, susu 7oz, nasi lemak, buah anggur, susu 7oz lagi? & skrg ni hana tgh mengunyah biskut gula yg ke-2 keping. (nk tido karang mesti dia mintak susu lg). walaupun nmpk keding tp blh thn jugak hana mkn.

ni plak anak bujang saya yg steady main playgym. hari2 main pn tak jemu kan haziq kan..? masa ni haziq dh lena dh.. lps maghrib td mintak nenen trs zzzzzzzzzzzzzz



saya? lps basuh baju td tgh lyn hindustan sama update blog. syok gak sesekali lyn hindustan. tajuknya.. Race. kisah penyiasatan pembunuhan si abg yg mana si adik dlm diam2 yg jd dalangnya nk bolot 100 juta polisi insurans. cam ni le ok.. ni tak, asik2 citer hindustan psl cintan cintun terhalang dek perbezaan taraf & status. ehh.. dh melalut plak hehe.

mlm esok maktok & atok double H dtg kl yeayyy!!!

p/s : sejuk hati lupa jap hati yg gundah gulana bila tgk & lyn anak2 ibu ;)


8 comments :

lia said...

mmg tabik toing2 la kat afne mampu manage anak dua org.. lia ni anak sorg pon xmampu nk handle sorg2 hu3 badmom sungguh ;(

Afne said...

toing2?? hahahha

ishh lia, takde sapa pun badmom kt dunia ni unless mmg jenis buang anak (very-very bad ok!). semua ibu/mak/mama/mommy/umi/bonda dlm dunia ni nk yg terbaik utk anak2nya.

allah maha adil. setiap org ada bhgian masing2. ssh mmg ssh tp kena kuat utk anak2.

when the time come amsyar ada adik, insyaallah lia blh buat!

Rozy said...

sedapnyaaa tengok hana makan ayam tu...
acikk rozy nak sikit..

Nana said...

mak aii banyaknye hana makan patut arr nmpk mcm brisi skit.mana ada kurus la afne.
hana sama mcm damia suka akan ALAM (heheh tu damia cakap ayam)

mama_umar said...

heh,wey,si umar ni pon same skg ni dok membina badan je haa..nyusu & makan manjangg,xpelah asal diorg sehat,yg adek senang je sumbattt,heheh

Afne said...

hana : sedap tau auntie rozy.. ibu beli kt psr mlm je (sbnrnya hana nk kabo ibu mls msk haha!)

Afne said...

nana - fyi, hana PANTANG NMPK MAKANAN. ibu tak sng ddk asik2 dia mintak roti kaya (roti gardenia sapu kaya), biskut cokolat (chipsmore), ubat gula2/bitamin (pil vit champs), bla.. blaa.. klu ayam goreng dia suka part drumstick ngan kepak je.

hana mmg kecik halus ikut baka ibu dia (perasan slim konon).

Afne said...

yelah zet, makin aktif melasak makin byk diorg mkn. susu? tiap2 bulan kena rembat 4-5 beg susu dumex dugro 1kg utk hana.

haziq pun kuat menyusu mcm kakaknya jugak. takpe la, biar ibu double h penat skit as long as diorg sihat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...