Tuesday, December 29, 2009

Kanan Ke Kiri - Kiri Ke Kanan

ntah apa2 je tajuk entry tu hehe..

pg ni gatal tgn godek2 side bar. kalau korg perasan few of gadget layout tu dh beralih dr kanan ke kiri & vice versa (kalau korg perasan la..)

dulu2 afne perasan pandai godek layout blog dr 2 column ke 3 column hehe.. knp tukar? sbb cam panjang sgt ke bwh. maklum le.. kwn bloggers makin ramai & byk plak benda nk tepek kt side bar. mula2 tension gak sampai mintak tunjuk 2-3 org tp tak jd jugak.. last2 godek sorg2 kt rmh menjadi la plak haha. ok done. tp ada org komplen bila bukak blog afne jd cam lembab skit - keluar side bar kiri dulu then baru appear yg lain2 huhu..

pastu ada hati nk tukar template blog sbb tgk blog org lain cantik+menarik+ceria tp takut kena mcm sesetengah blogger yg mana blog diorg jd tunggang langgang huhu.. sudahnya, msh lg setia gunakan background hitam berbunga pink ni sbb msh lom berjumpa template baru yg berkenan di hati.


8 comments :

@yue said...

ye pn afne..
mmg agk lembab sket bukak blogmu ini..
sekian :D

Afne said...

nnti aku soh blog ni lari laju2 yea..

cintaKusayangMu said...

k.afne: qis takut la nk tukar template..aritu ada cubaan utk tukar template stylobubble..skali tu abis bloglist ilang..takut woooo

Nana said...

kita xbrani nk godek2 takot ada yg ilang heheh

ibu emy efy eqy said...

memang slow sikit. agaknya internet sakarang ni slow tak?

Afne said...

qis, tu le psl. akak ada baca bloggers lain face the same prob. tu yg tak berani tu..

Afne said...

nana - sama2 la kita guna background hitam je yea hehe

Afne said...

kak wa - ye ke psl internet? ntah le tp ada member bgtau klu guna pyzam punya template mmg lembab skit then ssh nk adjust html tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...