Monday, December 28, 2009

Terus Tersenyum

yea.. saya akan cuba terus tersenyum selagi terdaya walaupun msh terasa ralat dgn kehilangan W660i murahan tu. apa kes asik ulang2 citer hilang hp? hahahahaa

takde la, trs tersenyum & sengih gatal tp bkn sbb nk dpt hp baru dpt dlm mimpi je kot yg tu kena sbr menanti (ayg tuntut tau sbb abg kata nk belikan baru masa ayg bgtau kwn2 opis dh kutuk kaw2 dek volume nokia 6600 abg tu bingit sgt2 tak blh adjust - joy stick udah rosak).

yeayyyy!!! ptg ni hasil ebm dpt 11oz! aritu plg byk pun 10oz/session. happy+seronok+stim tgk ebm tu hahahha. gambo tak dpt snap & upload sbb hp eddy tu ntah dh ke mana2 memory card nya. sejuk hati tgk ebm sampai ke leher botol avent tu.

senyum lg.. sbb eddy dh blk kl sampai pg td. dpt jumpa pun sekejap je takpe karang blk keje peluk puas2 ekekekek. mak, abah, makngah & pakngah hana dh blk ptg smlm lps asar. mak asik tanya hana nk ikut maktok ke tak.. takpe la, nnti rmh sunyi lg pun dh terbiasa rajin mengemas toys hana hehehe

dan tersenyum lg.. baru terima parcel hadiah hana dlm IBU.. HANA MENANG LA!!. sgt comei k. tak sbr nk tunjuk kt hana ptg nnti. gambo? kan dh bgtau kt atas kan.. tak aci ni hadiah hana dh sampai dulu.. ibu punya tak dpt lg huhu

p/s 1 : mata msh lg juling2 ni... aduiihhhh

p/s 2 : kak ros, aku tak campo air pun dlm ebm tu. 100% ebm!


2 comments :

Nana said...

wah..xsaba nk peluk ek..kita ny ebantal peluk dah balik dah pg tadi hehe

Afne said...

bantal peluk..?? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...