Monday, March 29, 2010

Beg

saja la tu kan.. tgk tajuk pn dh tau nk tayang beg hahahaaaaaaaaaa ok la, mmg nk tayang pun beg2 murahan ni..


beg merah tu baju HP Compaq kesayangan saya. kak ros tlg rembat kt care4 ampang. online blogspot jual backpack ni dlm lingkungan RM70-90 tp afne dpt separuh dr rege tu.. berbaloi2 hehe

yg hitam tu sleeve bag utk netbook ucu double H. harap ucu suka la.. biar pun tak mahal tp sekurg2nya netbook ucu berbaju le nnti ;)

beg cekelat gabak huhu.. i've been dreaming for a super duper large bag sekian lamanya. knp nk carik yg bersaiz besar? jwpnnya.. sng nk angkut beg make-up hahahaaaa! ishh takde la. korg leh imagine seorg ibu yg kurus mendukung/babywearing anak bujang seberat 8-9kg dgn beg pam avent di bahu kanan, beg haziq (diapers+baju2+ebm+bubur) di bahu kiri, backpack hana (diapers+baju2+botol air msk+botol susu) di lengan kiri, dgn jinjit organizer bag murahan avon di tgn kanan & sometimes hana merengek nk dukung sama?? itu tak kira lg nk bawak keluar buang beg plastik sampah & nk kunci pintu+gril. ehh.. apa tujuan kena citer semua ni? hahahaa saja bg korg paham keperluan beg gabak tu. lps ni masukkan je beg pam avent & beg comel bunga2 yg office bg (ditransformasikan menjadi make-up bag) kt dlm tu. ohh ya.. tq to abg loba2, kiranya ni upah tlg buatkn quotation & SSM yea? ayg puas hati dpt beg ni. cute je teddy cekelat tergantung mcm keychain ni klu hana nmpk harus dia mintak plus ada button kt bhgian atas di tepi kiri kanan beg.

p/s : wondering knp sabun 6600 ni tak haus2.. tak nipis2? hahahhaaaaaaaaaaa


4 comments :

mama_umar said...

cantek2 beg ko ni weh..netbook aku pon naked gak skg nih,nk cari baju kaler merah gak..ckp psl handbag kan,hahaha,akunye pon besau xhengat

Nana said...

afne, suak la beg coklat tu, kita suka beg beso2 senang leh muat mcm2 pastu nanti nk cari barang sure xjumpe ehehe

Afne said...

zet, sian netbook ko bogel hahaha tp takpe msh shining maklum le brg baruuuuuuu

ko pun suka hbag beso ehh? ni le gaya mak2 heheh tp aku tgk makin tmbh anak makin beso beg aku wakakaka puas hati leh sumbat sekali beg avent dlm tu.

Afne said...

nana, klu blh afne nk cari lg besar dr tu (sbb organizer bag tak muat masuk dlm tu plak). skrg ni cuma masukkan beg avent+beg mekap. pastu ada poket utk hp & kunci. tu je pun. takmo sepah2 (konon2 hehe). eddy kata klu nk lg besar pakai karung guni wakakak org nk belanja amik je la kan..

klu suka gi terjah the mall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...