Sunday, April 4, 2010

Ahad Minggu Lepas

saja nk tepek gegambo yg disnap ahad mggu lps.. aci tak? saja peram genap 1 mggu hehe..

ni sblm keluar rmh tgh tunggu ayah bersiap

hana & piece tak blh dipisahkan..

haziq bdk serious.. aikk apesal nmpk kurus dlm gambo ni?


  harta ibu ayah di dunia & akhirat

ibu pn nk join jugak.. alamak muka haziq tak nmpk daaaa

ok, this one is much better

kitorg gi melawat x-schoolmate afne yg bersalin 2nd baby girl.

Nur Irdina Faqihah

tahniah dila, dh 2 org anak dara ko. muka faqihah sebiji muka kakaknya dina. masa amik gambo ni dina tgh tido & tuan rmh bz buat air kt dapo. dh blk baru teringat ehh tak amik gambo ngan dila pun huhu.. kitorg melawat ni dila br seminggu bersalin tp faqihah dh mcm baby 2 bln.. mana taknya, lahir dgn berat 3.9kg secara normal lak tu. syabas dila!

ada jugak gambo 3 org cinta hati saya ni..

lps melawat dila & baby trs zoom ke ResTrees Kopitiam, Bandar Sunway. ni gara2 sblm je keluar rmh kitorg tgk JJCM serina ngan raja farah mkn kt situ. aiseyyy.. tp sorry sgt2 sbb lps je amik gambo 2 org bdk kt bwh ni.. bateri kamera kong trs. amik feel mkn kt luar kopitiam best skit..


tp sedap weehhh mkn kt situ. eddy order ice lemon tea, bandung cincau, air suam, ubi rebus (sambal tumis ikan bilis mmg mantop!), bubur nasi (utk hana - mmg sedap rasa lemak santan bagai), mee udang (utk eddy) & nasi lemak ikan rebus (utk afne). presentation nasi lemak tu menarik sbb letak atas dulang yg direka dr bahan kitar semula beralaskan daun pisang & nasi dlm tempurung kelapa. i wish blh tunjuk gambo tp huhu... tp pape pun tmpt ni highly recommended la (ececeehh mcm la dpt komisyen erk?!). service cpt, ada wifi, mkn sedap & rege pn murah. next time leh try menu yg lain plak hehe..


p/s : alhamdulillah, blisters chicken pox hana dh byk yg mula mengering. cuma time mlm je asik merengek tak selesa kot..


8 comments :

~ana~ said...

afne, kami pun ke sana ahad lepas..tp ke ayam penyet..ms nak g ayam penyet tu, nmpak la kedai ni..n kebetulan sblm tu pun tgk kedai ni kat jjcm jugak..hah3x...

mama_umar said...

aku pon slalu terpengaruh dgn jjcm tu,hehehe..

Afne said...

ana, afne ada baca blog ana tp takleh imagine sblh mana sbb jarang ke sana. mmg dkt2 restrees tu ker?

Afne said...

zet, terpengaruh yg sedap takpe. yg penting fully sponsored wakakakaaaa

~ana~ said...

afne, dekat je..nak g ayam penyet tu kena masuk mcm nak g restrees ni gak..restrees tu sebelah kiri kan..ayam penyet ni sebelah kanan..kedai dia facing ke main road...

Afne said...

tq ana, nnti bebila free leh ajak eddy gi sana hehe

nurulazham said...

hehe..apesal ajik suke wat muke series??susah tol nampak dia senyum...
*rasanya mcm penah nampak contest baby serious face..tapi kat mane tah..

semangat betul baby kak dila!

Afne said...

bai, haziq mmg camtu.. dpt snap muka tgh senyum mmg bonus la. bila diagah bkn main suka sampai jelir2 lidah. tp haziq ni tgk org jugak yg agah dia.. kadang org tak kenal dtg babacak trs melalak. kadang trs blh kwn dgn dia.

pernah masuk contest muka serious tp blm rezeki haziq la.

mmg semangat.. mcm baby 2 bln gamaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...