Wednesday, April 28, 2010

Balik Sekejap Aje

hokehhh.. blk kejap je td (pecut 110/kmj tu..). sampai je nk touch security card tu, guard soh check btl2 klu ada brg yg hilang. trs naik atas tgk dh ada sorg lg guard menunggu kt dpn rmh. oooo.. rupa2nya pintu tu terbuka dlm 2-3 inci, mungkin afne tak tarik btl2 sampai tertutup masa nk keluar pg td. check pintu blkg berkunci & gril msh bermangga. check bilik2 & toilets semua ok. brg2 msh mcm pg td. alhamdulillah.. lega dada. pecut blk ke office sampai lbh kurg jam 1.20pm. keluar blk rmh td lbh kurg jam 12.50pm gitu la. nsb baik rmh dkt je tp tak sempat la jenguk anak2 td. bgtau bos nk blk kejap je kan.

lg satu.. amik handle breastpump yg tertinggal. masa hp berdering2 td tgh perah guna tgn! dpt pun dlm 2.5oz je. mmg afne akui tak pandai sgt perah ebm guna tgn (last time was masa 3 hari lps deliver haziq & breast bengkak gila2 sampai nk guna pam pn sakit sgt). pasni kena study teknik marmet la kan. sesapa yg pandai perah guna tgn tu mmg afne tabik la kt korg ;)

p/s : mood tgh baik ni.. rasa nk senyum manjanggggggggggggggg sambil shaking my bon-bon hahahahaaaaa


4 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne .. kita pun x pakar pakai teknik marmet ..tp teknik guna tgn nie ler dpt hasil yg sikit tue

iz-AnN عبداللطيف said...

malasnya nak ngepam...tlg bleh...

Afne said...

diana, cara pegangan kita yg tak btl kadang menghalang saluran susu. afne punya la try pelbagai tp keluar 2.5oz je. nnti google tepek teknik marmet kt blog.

Afne said...

izan, aku takleh mls. nnti haziq dpt yg fresh/chilled skit je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...