Friday, April 23, 2010

Hana @ 31 Months

updates hana plak. 31 bln mcm baby tua tp hana tetap baby ibu sampai bila2 :)



  • rambut dh makin pnjg walaupun tak brp lebat.
  • fully recovered dr chicken pox. 
  • selera mkn dh ok. ni kt kg lg la berselera hana mkn.
  • pandai baca doa sblm mkn, doa slps mkn, doa tidur, doa belajar. even pelat & ada lompat2, ibu tetap bangga!
  • hafal one - ten, satu - sepuluh, a - z, alif - ya. walaupun lompat2 tp ibu bangga jugak!
  • hafal nursery rhymes twinkle twinkle little star, ba ba black sheep, jln tepi2 (tak tau apa tajuk sbnr nya), bulat kecik bulat besar, lagu spider versi bahasa melayu,
  • kuat merajuk & kuat memujuk.
  • sgt prihatin. tgk bdn ibu byk merah2 blister hana blh tanya "ibu, ni apa masalahnya?" mcm tak sesuai je bdk kecik tanya soalan tu hehe
  • masih peminat bas sekolah. dh tau bezakan bas sekolah dgn bas effef (ekspres).


10 comments :

mumyShaneQeisha said...

cerdiknya hana ni, tau caring ngan ibunya lagi tu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dah mcm2 pertanyaan kuar dah dari hana nieh .. mcm org besar dah sure peramah orgnya nieh ..

Afne said...

mumyshaneqeisha, ni klu hana dgr auntie puji mu dia ckp.. hana kan bdk pandai.

Afne said...

diana, mmg dr dulu hana mcm ni. tp klu dpn org kadang dia pasif sbb malu ke apa tak tau la. peramah ke becok mcm ibunya? hahahhaaaaa

MiDiAiDa said...

singgah jap..

~ana~ said...

hana...bila kita nak jumpa lg..auntie rindu nak dgr hana cakap.hana cakap mcm org2 besar...:)..nnti ajak ibu g main kat playground kat bwh ye..kita jumpa kat bawah ok..:)

~roslinda~ said...

comey lah dia!
;)
dtg sini jln2 kak~
^^

Afne said...

dot, tq sudi singgah.

Afne said...

auntie ana, nnti bila sng kita jumpa ehh

Afne said...

hi roslinda, tq sudi jln2 kt sini ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...