Thursday, May 27, 2010

GIVEaway pertama dari Zety =)


hohohoo.. puan penganjur sdh sound sama saya utk join her 1st ever GA. 

Zety & family nak g mane?
aku rasa la zet, ko mesti nk gi tmpt yg blh splash2 cos ko beria carikan maryam bikini mcm aku nk carikan utk hana gak tp ntah bila nk gi holiday ni! hehe. so jawapan aku will be...
1) pangkor
2) a famosa resort

sorry le klu aku ter-teka tmpt yg dkt sedangkn ko gi jauh sbb tu je yg terlintas dlm kepala skrg ni.

k frens, sesapa yg nk join kindly click here for t&c.

p/s : zet, harap2 ko, apai, umar & maryam enjoy korg punya vacation & had a wonderful holiday ;)


2 comments :

mama_umar_maryam said...

hihihihi,tq join weh,slmt blk kg jugak kt korg,takecare

Afne said...

tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...