Wednesday, May 26, 2010

JOM BLK KG

amaran!! sapa tak suka blk kg (unless korg takde kg mmg org bandar le kan) jgn baca entry ni

tak sbr nk blk kg ptg ni yahuuuuuuuuuuu tp kena uruskan something kt maybank dulu (mcm2 procedure nk bukak current account ni ekk). dh settle karang baru jemput double H & zoooommmmmm trs ke kg. flu ni tak baik2 lg.. soksek.. soksek.. tak selesa rasanya. 

so kekawan, slmt bercuti (wesak day) & slmt berhujung mggu...

p/s : mlm td gigih kemas beg blk kg dgn mata separa pejam walaupun dh larut mlm. eddy kata "nnti otw blk kg ayg tido je la dlm kereta". mcm kesian plak nk biar dia drive sorg2 cos biasanya kitorg bergilir2 bawa kereta. hana je la layan ayah potpet2 yea hehe..


8 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hati2 balik kg afne .. selamat bercuti ;-)

Afne said...

k, tq diana. slmt hujung minggu ;)

rossysweety said...

jagan lupa bawak balik kerepek ye...

~ana~ said...

selamat bercuti afne..

hati2 bw kereta yea..:)

Afne said...

kak ros, pesan pakai air liur je ke?

Afne said...

ana, tq.

mama_umar_maryam said...

hv fun cuti2 blk kg afne!!! jgn lupe join GA aku tau ;p

Afne said...

zet, aku nk join ari 1st day ko publish tp ada keje manjang. tunggu haaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...