Monday, May 3, 2010

MAKAN2 @ KENNY ROGERS ROASTERS

jumaat lps kononnya takmo menghampakan ajakan kak ros yg beria mengidam mkn kt restoren pakcik kenny kan.. layaaaaaaannnnnnnnnn

yg aku tak paham knp korg beria amik gmbr blkg aku? adakah kerana ianya cantik berbunga warna warni?


ni bkn model jam tgn atau gelang tgn. muka happy tgh tunggu hidangan :)


ni 2 org bdk yg sesat dlm mid valley hehe


terbaiikkkkkkk


tuan tanah harus adaaaaaaa


posing2 sblm berpecah


sempat lg rembat 2 helai slack. selebihnya cuci mata je.. ada org tu cuci mata dgn niat hehe. lps hntr diorg ber3 blk office trs zoom ke bkt jalil utk jemput eddy & blk semula ke office. sorry yea abg kena tunggu lama.. ada org sesat kena la tunggu sampai jumpa kang tak psl2 masuk suratkhabar 2 staff TSSSB missing in action plak kan hehe


14 comments :

rossysweety said...

ooo...kata aku ek???hampeh tul...tak apa , janji kenyang...

iz-AnN عبداللطيف said...

jeles aku...kurus ar ko...hehehe

Afne said...

kak ros, aku tak kata.. ckp je. biar ckp depan2 dr kutuk blkg2 hahahaaa

Afne said...

izan, ape benda yg ko nk jeleskan? kurus mcm aku ni pun ada org kutuk terlebih bg susu kt anak hahahaaaaaaaaaaa

Nana said...

jarang tgk gambo afne sorang2 heheh selalu gambo double H je

Afne said...

nana, mmg jarang snap gmbr sorg2 unless ada org tlg snapkan hehe

nk study vacation nana ke kuching ni hehe

SyaNa said...

nasib perot aku tgh kenyang
mmg sweet wey baju ko warna warni :-)

Afne said...

syana, mak buyung tingin takpe dimaafkan klu nk mkn lg hehe

baju murahan je.. sekali pandang mcm baju preggy.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lama tak mkn KR .. bestnyer gi keje leh pakai slack afne ;-)

~ana~ said...

sedap nya mkn kat KR..tp dah mcm makin sikit kan skrg ni..nyampah pun ada...

Afne said...

ana, aritu mkn mac & cheese kt kotaraya lg byk & creamy. yg ni mcm tawar je. nyampah knp?

Afne said...

oo diana kena pakai baju kurung/kebaya sentiasa yea? kitorg blh pakai pape asalkan kemas. dulu yea la kena ikut imej korporat skrg ni dh bebas skit. on friday leh pakai jeans.

~ana~ said...

afne, nyampah sbb dah makin skit portion makanan tuh..:)..last month ms mkn kat midvalley tu la..tgk portion dia sikit sgt...

Afne said...

ana, afne mmg perasan portion kt midvel ld skit dr yg mkn kt kotaray aritu. tu la mac n cheese dia pun kurg cheesy & tawar je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...