Monday, May 24, 2010

MENGIDAM??

haipp haipp.. korg jgn buat spekulasi yea. ntah knp membuak2 perasaan mengidam..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 gmbr cilok dr google

gmbr tak agak2 siap dgn sinaran matahari bagai hahahahaaa. ni gara2 terpaksa share cup dgn hana maka ibu cam tak puas mnm lemonade auntie anne's aritu. adeehh.. mls nya nk masuk midveli (rasanya tu yg plg dkt) semata2 nk beli lemonade. sesapa nk gi sana.. nk kirimmmmmmm (tagline biasa kak ros bila meronggeng haha).

ada lg... knp lah tekak ni beria2 nk telan...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 cheeze choc (gara2 tingat dating masa birthday eddy aritu le ni)


p/s : kemain lg nafsu mkn.. tak sedar diri tgh flu huhu


12 comments :

SyaNa said...

huhu nyesal bukak blog ko
teringin lemonade jugak

Asma said...

kecur air liur..faveret nih..skrg kt umah lemon mmg x putus..klu letak lam teh O ais pun mabeles..shruppp..:)

~ana~ said...

hu hu hu....sgt terliur....

Afne said...

syana, sampai hati ko ckp cam tu. aku tingin sgt tp cuma dpt air kotak limau jek huhu

Afne said...

hi asma, tq sudi singgah sini.
sedap kan panas2 hirup air lemon.

mama_umar_maryam said...

ya rabbi,,yg ko g tepek cheese choc tu wat ape..kan aku nk g SR jap g hah..huh!

Afne said...

ana, mabeles kan gambo tu.. afne cam tingtong jap tingat lemonade td hehe

Afne said...

zet, jgn salahkan aku! aku pun tingin jugak. konon2 td lunch date ngan eddy kt station 21 bangsar tu nk singgah SR tp jam dh kul 2 lbh tegak je eddy bawak kereta.

rossysweety said...

memacam la ko tu...hidung sumbat , apa yang rasa???baik ko bagi kat aku ajer....hahahhaha

Afne said...

apa aku rasa? puas hati! dr bg ko baik bg hana mkn hahahhaaaaaaaaa

mama thieya said...

fuh.. time musim panas membara ni.. memang sedap ler pekene macam2 minuman.. yang penting ia sejuk

Afne said...

mama thieya, tido mlm pn panas kan. ni cam nk bodek eddy psg aircond haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...