Monday, May 24, 2010

BREASTFED BABY WILL BREASTFEED

yea, afne pernah menyusukan hana selama setahun setengah (itu pun berhenti masa preggy haziq 4 bln & problem HB rendah).

hana pernah minta nenen masa nmpk afne bf haziq (klu tak silap masa tu haziq baru berusia 2-3 hari). tp afne bgtau "ini (nenen) haziq punya, hana punya dlm botol". sampai skrg hana pegang kata2 tu.

afne pernah terbaca BREASTFED BABY WILL BREASTFEED. ada benarnya bila afne selaluuuuuuuuuu tgk hana buat mcm ni...



hana biasa nenenkan cebin. selalu usik dia.. "hana, ibu nk nenen". tau hana jwb apa? "tak blh! ni cebin punya" hahahaaaaaaaaaaa

cebin = anak patung mr. bean

tiap2 hari 3 benda yg mesti hana pegang sblm keluar rmh nk pergi taska.. cebin, pakai jam upin ipin & hp samsung lama afne. tp sampai je taska, pengasuh akan simpan dlm beg sbb bila dh jumpa kwn2 hana tak heran dgn brg2 dia hehe

berbalik kpd tajuk entry, ibu harap suatu hari nnti hana pn akan bf baby hana (mcm ibu bf anak2 ibu).
 

12 comments :

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

heheh...like mother like doter...bagus...bagus

lia said...

jgn kata hana, Amsyar pon mcm tu tp dia sua menatang soft toys tu kat B aku ;p

Afne said...

izan, harapnya mcm tu la.

Afne said...

lia, amsyar buat kt ko takpe.

amsyar dear, nnti soh ur wife nenen baby tau.

rossysweety said...

eee...hana tak malu!!!adam nampak pusat

k.mieja said...

cutenya diaaa:):)

Afne said...

adam, hana blm akil baligh la. kan ibu kan..??

Afne said...

k.mieja, sejuk hati tgk hana cuba2 nk bf cebin. bdk2 kecik pn dh tau berkasih sayang.

Salwa Hamzah said...

your hana is just like my little Hana

Afne said...

hi salwa, sgt comel ur hana. pandai posing plak tu hehe

Baju Kurung said...

hahah so cute la that girl ..:)

Afne said...

tq baju kurung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...