Thursday, May 6, 2010

MOM & BABY EXPO 2010


Mom & Baby expo 2010
The Only Malaysia's Largest Parenting Expo
7-9 May 2010 (Hall 1 & Hall 2)
MidValley Exhibition Centre


korg ada dgr/baca/tgk psl expo ni? afne tingin nk pegi..  mcm2 adaaaaaaa. dpt invitation dlm fb utk join babywearing talk. nk pegi ke tak? breastfeeding gadgets with great discounts! dgr cerita brg2 baby pn byk. tp.. eddy blk kg mlm ni sbb esok pg2 ada urusan kt segamat. weekend ni mungkin ber3 la kami (ddk rmh je lorr). sesapa nk volunteer jaga double H sila angkat tgn hehe..


12 comments :

SyaNa said...

mmg mcm best jek
tapi aku pn tak bleh pegi
udah ade prog len :(

Afne said...

tu le psl.. mcm nk join tp afne sorg2 kena bawak double h le.

Mama Darwisya said...

afne dekat ...kat kl nun...klu fiza kat kl..fiza dah pegi dah..

mama_umar_maryam said...

aritu pon aku mcm beria gak nk g..tapii..hmm..xtau lagi

Afne said...

zet, yg aku beria tingin nk pegi sbb ada babywearing talk ngan nk jamu mata tgk bf gadget. brg2 baby pn ada discount katanya.

Afne said...

fiza, mmg dekat. mid valley dpn office je (seberang sg klang tu je) tp silap2 tak dpt parking klu pegi arini sbb ada jcard day. arini free 2 jam je utk lunch hour.

Nana said...

kita tingin nk g tapi kan asal dia buat je mesti date tu xkena je..ada je halnye time tuh

Afne said...

nana, tu le psl..

~ana~ said...

afne, kita pun cam teringin nak pg..hr tu g kedai tinytapir tu, salesgirl kat situ bgtau...

angkut je la double h tu afne...

Afne said...

sekejap2 blh la ana. tp leh caya ke sekejap je huhu

:cahya schatz: said...

salam...mai amek banner muttertag yer...

Afne said...

ok, tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...