Sunday, August 1, 2010

Contest Aksi Si Manja di Playground

 INI ENTRY MELEKAT HINGGA 01/08/10
SILA SCROLL KE BWH UTK ENTRY BARU

contest lg! join.. jgn tak join hehe


jom join Contest Aksi Si Manja di Playground anjuran mazlyna (contest & GA serentak).

k, afne tepek gmbr hana yg ini


Nama : Hana Humaira
Umur : 2 thn 9 bln

gambar ni diambil di playground kt bwh rmh. bila ada masa free ptg2 atau lps blk dr mana2 suka lyn hana main2 kt sini. ada buai, gelongsor, jongkang jongkit & menatang spring ni. tgk anak seronok main2, ibu pn tumpang seronok juga!

hadiahnya... yeayy CD! klu sesapa nk join & menang tp anaknya tak berCD akan digantikan hadiah yg sepadan dgn rege CD tu.

nk join klik sini.


12 comments :

Farra Dhelina said...

wah menarik nya contest ni kak!! nk join jgk lah hihi..

anyway, gdluck yea! ;)

Afne said...

farra, sila-sila. good luck to u too

Momma Mia said...

suke la tgk toncet Hana... tomei,
good luck

Afne said...

tq momma mia

Nana said...

GOOD LUCK KITA NK JOIN TGU NK DKT2 DUE DATE HEHE

mazlyna said...

salam terjah...;)

good luck!

Afne said...

nana, jom join. waahhh mesti snap gambo lawa2 kan?!

Afne said...

tq mazlyna ;)

JHaZKiTaRo said...

salam ukhwah.. blog hopping.. ada masa, jemput ziarah blog hamba jika berminat nak baca TRAVELOGUES IN 45 COUNTRIES.. :)

Afne said...

hi jhazkitaro, tq 4 dropping by. sng2 kang kita buta lawatan balas.

Nia said...

alala,..comelnya dua2 pun. good luck dear!!

1st time jumpa contest kat playground ni,..kreatif nih.

Entri Terkini: Anak pun kena kerja

Afne said...

k, tq nia ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...