Friday, July 30, 2010

RAJA BUAH vs RATU BUAH

rasanya semua org tau ini RAJA BUAH...



ishhh sedap btl layan mkn durian kan.. nk2 bila dpt yg isi kuning mcm ni mmg sedap nikmat lemak berkrim disukai ramai ke ada org tak suka durian?

tp afne nk tunjukkan RATU BUAH...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
  

hari khamis last week (hari blk ke kg) tu kan hana demam, ayah yg jaga & bawa gi klinik. hana takmo mkn & mnm sgt. doktor kata tekak hana merah.. panas agaknya. hari pertama & kedua kt kg, hana dh sbk jln keliling bekas2 buah tp bila ditanya dia jwb.. "tak nak, mulut hana sakit"

masuk hari ahad... haaaa amik ko tak berhenti dia berulang amik rambutan, pulasan, durian aiiyyyooooo. mmg RATU BUAH btl laaaaa

bestnya kt kg.. puas mkn buah2an bermusim.



11 comments :

Farra Dhelina said...

sy suka pulasan!! lagi sdp rasanya dr rambutan kannn

Afne said...

yup.. pulasan lg sedap dr rambutan.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ini mmg betul2 ratu buah nieh ;-)

Nana said...

jrg makan buag pulasan sebab payah nk jumpe.buah durian kita kureng skit damia lagi la xmakan hehe ikut ibu btol

Afne said...

diana, hana mmg ratu segala ratu. ratu hati ibu hehe

Afne said...

nana, percaya tak ada member office afne tak tau & tak pernah mkn buah pulasan. klu kt johor time musim mmg melambak org jual tepi jln.

~ana~ said...

erm...sedap nya..mkn buah2an...ana teringin nak mkn rambutan tp batuk x brp nak hilang lg nih...hu3x..

mama_umar_maryam said...

mati2 aku igt nk ltk gambo manggis,baru nk telan air liur,sekali si putri manggis ni ha ko letak..hahaha

Afne said...

ana, tgk gmbr je la. mkn rambutan byk2 blh batuk lg teruk tau

Afne said...

zet, ni bkn sebarangan puteri tau. ni puteri aku sorg je yg ada haha

mama thieya said...

aiyakk... kalo dapat durian cam ni.. mau sebiji.. ambo sorang jer yang bedal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...