Friday, July 9, 2010

SHAKLEE Set B add on 120's Alfalfa : Hari ke 4

ni hasil ebm yg afne pam kt ofiice slps 4 hari mkn SHAKLEE Set B add on 120's alfalfa

botol kiri 8oz sessi pg/tengahari
botol kanan 9oz sessi ptg

skrg ni afne mkn 2 biji alfalfa slps breakfast & 2 biji alfalfa slps lunch. vitamin lain (b-complex, vitamin c &  vitalea) afne mkn waktu mlm sblm tido. seronok wooo... breast rasa berat susu. tu yg senyum je time pam tgk dpt byk ni. kak N dh remind bila amik dos tambahan alfalfa so kena la mnm air msk/mineral yg byk & kerapkn pam/direct feed utk elakkan breast bengkak.

harap2 hasil ebm mcm ni berterusan, insyaallah. serious weehhh.. tgk gmbr kt atas ni mcm nk nangis pn ada! moga afne dpt buat stok frozen byk2 utk haziq mcm dulu. rindunyaaaaa bila tgk blk gmbr2 lama.


p/s : bbrp hari lg haziq genap 11 bln. cpt btl masa berlalu. moga tercapai niat ibu to fully bf haziq smpai setahun & seterusnya, insyaallah.


15 comments :

ctnurkhijah said...

jom join http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/07/mikas-1st-birthday-giveaway.html hadiah cumil menanti anda

Nieza Ishak said...

nak kena buat camni kot ...
tp makan banay2k takde effect pada kesihatan kita ker afne??

Nieza Ishak said...

nak kena buat camni kot ...
tp makan banay2k takde effect pada kesihatan kita ker afne??

Afne said...

tq ctnurkhijah, insyaallah nnti afne join k ;)

KMieja said...

tahniah afne:) moga susu semakin up :):)

Afne said...

nieza, insyaallah selamat. yg pernah afne baca, alfalfa ni khusus utk penggalak susu tak mcm milk booster yg dijual di farmasi dlm bentuk pil tu. yg jual kt farmasi bkn penggalak susu tp kesan sampingan kita mkn tu yg menyebabkan susu bertambah. nnti afne cari blk kat mana afne baca k. ada tu yg mkn 6 biji alfalfa sehari.

Afne said...

KMieja, tq atas dorongan & kata2 semangat :)

mama_umar_maryam said...

aku smbil pam ni tgk cucu ko..huhu..heppy 4 u..aku pon dah lepas 7 bulan fully bf kemain heppy, long way to gooo

Afne said...

zet, ko stim tgk susu aku ke weiiii hahahhaaaaaa

aku pn happy utk ko. moga tercapai niat kita, insyaallah.

Normaliza said...

Tahniah ye..best tgk susu meriah camtu kan :)

Afne said...

tq normaliza, mmg best bila tgk byk camni.

Farra Dhelina said...

sukanya tgok!! rezei ank kan.. alhmdlh.. :)

iswatie "colours of life" said...

best yer....mintak2 la nanti nak buat stock tuk bb dlm perut nih mcm tu jugakkk

Afne said...

ye farra, moga murah rezeki susu haziq ;)

Afne said...

watie, setiap ibu blh buat insyaallah. aku doakan moga urusan ko sekeluarga dipermudahkan, amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...