Saturday, July 3, 2010

SHAKLEE DH SAMPAI

alhamdulillah, supplement shaklee yg afne order kelmarin (khamis) dh pn sampai smlm (jumaat). dtg jauh dr miri, sarawak. tq Kak N, cpt btl delivery :) ni kira belian kali yg ke 2 la yea.



sblm ni ni afne beli SHAKLEE Set B (with Alfalfa : Breastfeeding Set) RM80 tp kali ni try plak yg add on 120's alfalfa RM100. dpt bekas serbaguna yg lbh bsr (blh buat isi nasi+lauk) & 3 kpg fridge magnet yg comel belaka nk2 si kambing biri2 tu. mesti hana berebut bila afne tepek kt fridge hehe..


blh baca testimoni afne di
SHAKLEE : HARI KE 5
EBM ooo.. EBM

kwn2 yg berminat leh terjah blog Kak N yg penuh informasi. selain pakej utk breastfeeding ni mcm2 lg pakej trial/full pack yg ada.. set optimum, berpantang, penjagaan kulit, kewanitaan & so forth. 


2 comments :

AlongAzrina said...

Salam afne...akak nak amek testimonial afne buh kat blog akak..nanti akak linkback balik ye. Teruja sungguh baca komen afne...akak pun bersemangat nak mengepam huhu.

Afne said...

salam kak.. nk amik? segan la saya.
jom kita sama2 semangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...