Thursday, May 13, 2010

SHAKLEE Set B (with Alfalfa : Breastfeeding Set)

hi kwn2.. afne msh dlm mood happy yippieyayiyeiiiii

smlm dpt missed call (sorry yea kak norita, afne tak sempat jwb) & sms bertanyakan samaada vitamin yg afne order tu dh sampai ke blm. smlm half day so pg2 td tgk parcel tu dh ada atas meja. buka je bungkusan parcel tu dpt ni.... ooohhhh in small container (mudah dibawa ke mana2) with free cute fridge magnet ;)



apa yg ada di dlm nya...???

 Set B (with Alfalfa : Breastfeeding Set)
  1. B - Complex
  2. Vit - C
  3. Vitalea
  4. Alfalfa
selain set B (breastfeeding set) ni ada byk lg set2 lain (optimum set, confinement set, skin care set, feminine set.. mcm2 lg adaaaaaaaa) utk maklumat lanjut (byk info regarding breastfeeding) blh klik ke  

kak norita di 012-8535689 
nnorita78@yahoo.com
addinnasa@gmail.com 

yg buat afne tertarik utk cuba trial set B ni utk kesihatan (kan afne komplen psl badan cpt letih, penat & mengantuk) & yg bestnya ada milk booster (alfalfa).


p/s : dr smlm eddy tegur "ayg asik sengih je.. sbb dpt hp baru ke?". insyaallah.. bila kita happy, susu pun masyuuukkkkkkkk


14 comments :

Intan Azmira said...

mengandung???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

chaiyokk nanti bleh share testimoni ..bleh bg smgt kt bf mommies yg lelain try ;-)

Afne said...

intan, jgn buat spekulasi. typing error la, dh betulkan hahahaaaaaaaa

Afne said...

diana - insyaallah..
sharing is caring kan?!

Sricahaya said...

nanti leh la share yer..kalau ada byk berubahan leh cuba.. :)

Afne said...

sri - sbr yea. ni bkn ubat tp vitamin. pape hal nnti afne share ;)

~ana~ said...

jgn lupa kasi testimoni jugak tau..:)

IbuHakimHaikal said...

Wah..bagus2 dah try vit ni mmg bagus sgt2 utk ibu2 yg bf..sharing is caring.. ;)

Afne said...

ana - nnti kita share ye..

Afne said...

ibuhakimhaikal - afne baru try hari ni. baca testi org lain mmg bgs :)

ibu addin dan nasa said...

Makanlah dengan istiqamah, diiringi doa dan tawakal...pasti akan hadir keberkatan dan rahmat atas urusan yg disertai ingatan kepadaNya. Selepas 3 hari boleh citer perbezaan yg Afne rasa ya.

Afne said...

kak n, tq sudi jengah sini.

insyaallah, terima kasih atas ingatan akak. kita usaha, Allah yg menentukan segalanya.

hari ke 3 nnti afne bg testimoni kt akak dulu ;)

mama_umar_maryam said...

=) gud afne,insyaAllah klu kite berusehe tu ade hasilnye nnt (pasni blh aku torai plakk)

Afne said...

zet, insyaallah. kita usaha, doa & tawakal. tunggu 3 hari aku share testi k ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...