Friday, May 14, 2010

BABYWEARING ANYONE??

kelmarin dating ngan abg loba2 dpt ini, pastu dpt jugak yg iniiiiiiiiiiiiiiiiii

shrek wearing his baby using PS (pouch sling)

comelnyaaaaaaaaaaa!!! afne suka tu yg beria nk jugak so jgn simply kata babywearing ni style bibik ke hape. afne letak atas PC, takleh letak kt rmh nnti berebut dgn hana hahahahaaa

tingat plak dgn 2 org dlm gmbr ni..

eddy wearing haziq using RS (ring sling). gmbr cilok di entry ini

what say you? korg jgn plak komen beza kaler kulit ke hape sbb kompom afne takkan publish hahahhaaaaaaaa

BABYWEARING..
close enough to kiss :)


12 comments :

rossysweety said...

sama ajer rupa dua beranak ni...hehehe...

Afne said...

dah nye... anak bapakkkkkkkkk

Rozy said...

wahh.this green man memang dah jadik icon wajib tuk babywearer kan..
kess wajib ada!!!

Afne said...

rozy, comel kan. mesej yg dia bwk tu mmg bessssssssttttttt

Intan Azmira said...

kak, dah beli ring sling ker?? kita nak beli gak rm??

nurulazham said...

mane dpt??wah...deqna sukeee shrek!

Afne said...

intan, dh lama akak beli. beli kt jumpsac masa tu ada 30% voucher utk 1k fans kt fb.

intan gi godek kt label babywearing akak tu. tak igt sgt la.. after 30% tu dlm RM130-140 gitu la.

Afne said...

bai, haaa gi serbu mcD secepat mungkinnnnn

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

comeiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Afne said...

diana, sapa yg comei? shrek ke hehehe

nurulazham said...

nak!!!akan ku serbu mcd!

Afne said...

joommmmmmmmmmmmmmmmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...