Tuesday, August 3, 2010

Kad Penghargaan Ibu Menyusu

Ibu-ibu.. bapak-bapak.. terutamanya teman2 seperjuangan yg mengamalkn penyusuan susu ibu!

credit to Dunia Susu Ibu

dgn seikhlas hati afne nk bg Kad Penghargaan Ibu Menyusu utk kamu, kamu & kamu. yea, semua org blh ambil kad (di atas) ni & tepek di blog/facebook atau email/print/beri pd sesapa yg korg suka. para suami mahu pun kwn2 yg tak menyusukan anak blh beri/email/forward pd isteri/kwn2 yg menyusukan anak sbg tanda penghargaan & sokongan kalian.


SHARING IS CARING ;)


10 comments :

Nieza Ishak said...

Tahniahhhhhhhhh ...

dan sama2 la kita support penyusuan susu ibu.

Afne said...

tahniah to nieza jugak. nieza antara sifu2 afne hehe

mama_umar_maryam said...

waahh, rase dihargai..sobb sobb..tq afne,aku rembat kad ni nnt ;)

IbuAimy said...

salam kenal..
tahniah..seronok yea dpt bg spnuhnye pd baby....

::Mamalyna:: said...

afne, takziah di atas kehilangan adikmu...Al fatihah buat arwah NUR AIDA NORDIN

SyaNa said...

:( afne aku tak berjaya
susu aku da kering

Afne said...

zet, aku hargai kwn2 seangkatan. breastfeeding rocks!

Afne said...

ibuAimy, seronok & mcm2 perasaaan yg ada ;)

Afne said...

mamalyna, tq.

Afne said...

syana, kuatkan semangat. insyaallah ko blh buat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...