Tuesday, October 26, 2010

MACARONI & CHEESE

klu mkn kt kenny rogers, mesti pilih mac & cheese antara 3 side dishes. skt kan.. mcm tak cukup je ddk celah2 gigi hehe..

ni dinner jumaat mlm sabtu.. blk keje, amik anak2, tunggu org prewater hntr stok air, suap anak2 mkn choco balls milo dgn fresh milk (yummiiiiieehhh! ibu tumpang sekaki hahaa) pastu godak2 periuk dpt ni.. (nk tayang pinggan melamine murahan ke apa? hahahaaa)

mmg sedaaappp! berebut 3 mulut sepinggan

ha? korg nk jugak? gi la buat sendiri klu mls msk nasi sbb saya buat yg instant je lalalaaaaaaaaaaa


12 comments :

Nana said...

xpenah macaroni & cheese kle makaroni goreng tu bese la.nmpk sedap la plak kan

Afne said...

nana, afne pn selalu buat makaroni goreng jugak. sesekali selera mat saleh hehe.. haziq plg suka mkn ni.

~ana~ said...

afne, ana biasa bila grilled ayam, ana akan buat mac n cheese ni..pastu coleslaw jugak..ala2 kenny rogers la konon...heh3x..

Nieza Ishak said...

sila tepek resepiiiiiii .....
yang penting nak tahu brand cheese yang afne guna tue ...

nak buat jugakkkkkkkk

HudaBanny said...

nak resepi...hehehe

Afne said...

nieza, resepi tilek. afne beli hat instant. tgk blkg peket tu je.

Afne said...

huda, klu ikut resepi blkg peket tu mmg sng. cuma kena tambah air, susu penuh krim (akak pakai susu segar) ngan butter.

mama_umar_maryam said...

haaa,fevret nih,fevret,pejam mate pon blh buat,hahahaha

Nieza Ishak said...

laaa .. yg instant ...

nieza banyak kali nak try buat sendiri tp tak tahu brand cheese yang buat macaron tue jadik kuning ...

Afne said...

afne pakai yg instant je sng. nieza kena buat research ni. nnti dh jumpa blh share info k.

midiaida said...

pot..aku pun mmg suke mac & cheese tuh kalau mkn kenny..siap amik 3 dishes terus..sbb kalu 1 x ckup..heheh..aku pun penah try wat yg instantnye..sedap kan???..alamak terliur lak time pose2 nei..huhuhu..

Afne said...

dot, ko order 3 side dishes tu semua mac & cheese? sedap kan? aku campo2 dgn fruit salad & mashed potato sng anak2 aku nk mkn ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...