Thursday, November 18, 2010

Anak-Anak Saya

ada 3 org semuanya.. kenapa? tak percaya? iyea, mmg lah baru 2 kali pengalaman melahirkan tp selain hana & haziq kan afne ada anak susuan yg juga anak saudara bernama nur aneesah maisarah. ini neesa yg dtg melawat kitorg kt kg sehari slps kenduri arwah ibunya..








ssh btl maklong & ucu nk snap gmbr awak elok2. neesa nmpk dh susut mungkin juga sbb dh bertambah aktif, umur dh masuk 9 bln & mula belajar merangkak. gigi pn dh ada 6 btg (sedangkan masa tu abg haziq yg setahun 2 bln pn baru ada 4 btg gigi). msh lg dgn sifat peramah tersenyum & bercakap2 (dlm bahasa baby). aduhai neesa, rupa kamu saling tak tumpah wajah ibumu. maklong doakan kamu membesar dgn sihat, ceria & sentiasa dilindungi dlm kesejahteraan.

masa kenduri arwah tu mak & abah agihkan cenderahati utk tetamu & kwn2 yg dtg rewang (gotong royong)

 kain pelikat & kain batik

kiri tu kain pelikat eddy. kain batik pink bercorak gold ni, bila2 nnti blh buat kain utk baju kurung/kebaya.
ni gelagat anak2 masa otw blk ke kl pg2 isnin..














k, hasil hana tekan2 hp ibu. amacam? not bad la for 3 year old toddler snap gmbr mcm ni kan?!






p/s 1 : moga roh arwah adik2ku muhammad nazri & noor aida dicucuri rahmat & ditempatkan di kalangan org yg soleh & beriman. al-fatihah..

p/s 2 : apa pn yg berlaku afne bangga dgn mak & abah yg membesarkan kami 5 beradik walau dlm susah dalam senang & semoga Allah berikan ganjaran atas ketabahan & kesabaran mak abah di kala diuji dgn pemergian anak2nya, amin.


6 comments :

mama_umar_maryam said...

alahai neesa,suke aunty tgk kamu ni lah..

Afne said...

tq auntie, maklong saya pn suka+syg saya!

win@momyShaneQeisha said...

cute neesa nie,sebak rasa tgok neesa.semoga dia membesar dengan sihat dan menjadi orang yang berguna suatu hari nanti

Afne said...

insyaallah, kami sekeluarga pn mendoakan perkara yg sama. tq mommyshaneqeisha. aduhai, sebak pula hati ni!

Sricahaya said...

afne, mmg sama wjh aneesa dgn arwah ibunya..cute aneesa..

al fatihah utk arwah ibu aneesa..

Afne said...

klu sri tgk neesa live mesti jatuh cinta.. kulit putih melepak kemerahan. mungkin juga wajah neesa buat pengganti rindu kami semua kt ibunya. dh la peramah asik tersenyum manjang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...