Tuesday, November 9, 2010

Blog Susu Sihat

Blog Susu Sihat

diasaskn oleh Mommy Lyna. ni copy paste dr email yg dihantar oleh pengasas blog;

-->Blog Susu Sihat diwujudkan, bukan semata-mata untuk memberi
pengetahuan tentang penyusuan ibu berdasarkan fakta, tetapi lebih
menjurus kepada perkongsian, pengalaman, perasaan, luahan hati
ibu-ibu sepanjang menyusukan anak. Daripada pengalaman yang
dikongsi, terutama bagi ibu yang bermasalah dan berjaya
mengatasinya, diharap dapat membantu ibu-ibu yang dalam situasi
sama, agar terus berjuang dalam memberikan yang terbaik buat anak
mereka.



SHARING IS CARING ;)


8 comments :

HudaBanny said...

sukanya......klu ada apa2 info, akak bgtau....sharing is caring...kan? hehehehe

Afne said...

insyaallah, rajin2 le jengah blog tu jd ahli ke nnti dia akan email any updates ;)

HudaBanny said...

dah jadi ahli dah.....hehehehe

eT said...

bagus jugak ada blog cegini...any info leh refer sini kn...

CLICK LA KALO RAJIN :) TQ

Afne said...

yea et, bgs utk panduan semau bakal ibu & ibu2 menyusu.

sorry tak blh klik kt office kena block.

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

tahniah kat pemiliknya:)

Afne said...

yea mieja, bgs usaha mommy lyna. sekurg2nya dpt beri panduan utk semua ibu2 & bakal ibu. moga lbh ramai bakal2 ibu yg terbuka hati utk bf baby diorg ;)

Afne said...

uda, bgs2. sharing is caring kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...