Tuesday, November 9, 2010

Acan Kuih Donat

sampai2 je office pg smlm, dpt ni..



TQVM kak ros :) terharu tul ada insan prihatin sudi hadiahkan acuan kuih donat (snap gambo sampai rege pn tak sempat buang hehe). mcm ni lah kwn2.. bg semangat. bkn tau condemn kata aku tgk resepi je kan huhu.. nnti kalo mood menguli doh dtg, aku spare kt ko 5 ketul ;) cukup la tu.. ko tak blh mkn byk2 nnti jd gebu mcm donat tu kang hahahaaa..

nk resepi donat yg mudah & sedap? klik sini.

p/s : byk benda nk update dlm blog (mcm byk) tp masa & keadaan kurg mengizinkan.


8 comments :

ciK mOt (",) said...

spare kat aku sikit bleh...
aku tah bila mud menguli nak datang...hahaha

Afne said...

mot, segan ahh nk bg ko. klu buat byk kena meniaga la plak hehe

~ana~ said...

nnti buat bnyk2 bleh la hntr rumah bawah sikit yea..:)

Afne said...

ana, tkt tak sempat bawa ke bwh je hahahaaa

eLYies said...

bestnya nak buat donut..tanganku ni KERAS KEJUNG nak buat ..hahahha

Afne said...

yies, tgn ku pn karas kejung tp saja nk blaja buat hehe

Farra Dhelina said...

tak jadi bila wat donat ni..jd kerepot! uwaaa

Afne said...

farra, cuba resepi yg afne buat tu. mmg kembang cantik. tp afne 1st timer tu yg montok semacam je bentuknya hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...