Wednesday, November 3, 2010

HANA & HAZIQ DI PLAYGROUND

weekend yg lps ni, kitorg ber3 ddk rmh diam2 je sbb eddy super duper bz settlekan keje2 supply kt johor slps hampir seminggu berkursus kt de palma, ampang.

ptg ahad tu bawa diorg main2 kt playground bwh rmh. hana le org plg seronok panjat sana sini main buai. haziq msh blm pandai tgk kakak aje la..





















bawa main playground kt bwh ni pn dh cukup seronok bg diorg sbnrnya ibu mls nk drive kereta bawa ke tmpt lain hehe.


p/s : on weekend publish entry berlumba2 mcm tak cukup2 je seminggu ada 7 hari (ada lg few entries blm publish lg lorr). tp bila weekdays kdg2 tenggelam timbul hahahaaa..


14 comments :

Sricahaya said...

Bdk2 baya dorang ni mmg suka or pantang nmpk playground..bawak gi situ pun mmg dah sonok bagi dorang..

umairah pun cam tu..pantang nampak playground, mesti nak main..ni dah lama tak bawak dorang gi jejalan..ingat mgg ni nak bawak dorang jejalan..

*haziq dah nampak besar laa..

shiemz said...

bestnyer.... nasib ade haziq ngan hana... leh luangkan mase bertiga... x lama shiem lak mcm nie... bestnyer...

HudaBanny said...

tak sabar sgt nak bwk rizqin main layang-layang....main kat playground....mandi manda kat swimming pool.....besar la cepat...huhuhu...seronok tgk hana & haziq....kak k-pot...apesal haziq muka garang ajeee

~ana~ said...

hana bkn main lg..sengih memanjang..seronok sgt la tu main kat playground..

eLYies said...

seronok kan kkedang kasi anak dok main kat taman mainan..kekdang sian kat diaorg dok terperap dlm umah je...kalo setiap hari nak bawak mmg tak dan la..balik pun dah nak malam..huhuhuh

Momma Mia said...

seronoknya mereka...
best kan tgk anak2 seronok
tak ternilai harganya!!

lia said...

haziq da makin mirip kakak hana....

Afne said...

sri, kita yg seronok bila tgk diorg main2. auntie, haziq dh setahun.. dh bujang dh.. hehe

Afne said...

shiem, sbq naaaaa.. insyaallah ur time will come. penat mmg penat tp seronok tgk keletah diorg!

Afne said...

uda, haziq kan mmg serious sejak baby. ssh juga nk amik gmbr dia senyum/gelak. klu dulu masa baby takde nya dia nk gelak2 bila org dtg agah. mmg serioussss. skrg dh kira 'peramah' la juga.

Afne said...

hana, mmg sengih manjang. nk2 dpn kamera hehe. aritu igt dpt jumpa ajmal ngan aqil tp kosong je playground tu..

Afne said...

yies, afne klu blk keje sampai awal je bawa diorg. lyn la kejap 15 mnt gitu. klu weekend blh la lyn lama2 skit.

Afne said...

mommy mia, seronok-seronok-seronok! nak2 bila diorg ni cam sebaya semua benda nk buat sama2 :)

Afne said...

lia, ramai kata haziq dh mirip hana. cuma bezanya haziq serious tak mcm kak hana yg suka senyum sepanjang masa. mata haziq sepet skit dr kak hana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...