Tuesday, November 30, 2010

Weekend Duduk Rumah Sahaja

ehh tak la.. saya tipu. tp takde gi mana2 pn. weehhh.. apesal merepek yg bkn2 ni? pg sabtu je gi post office bangsar dgn hana. haziq? tinggalkan jap kt taska. blk keje jumaat punya la terkejar2 (tp saya memandu dgn cara paling berhemah ok!) nk serbu telco & post desa petaling tp sampai2 je rupa2nya diorg tutup jam 5.45 ptg.

blk dr post office trs msk sup ayam yg mewah dgn sayur-sayuran. sng keje utk kami 3 beranak. haziq punya tinggal blend kasar2. sambil msk tu kemas rmh, sapu & mop lantai. dh siap br gi amik haziq.

ahad plak.. mmg ddk di rmh saja. siang buat spaghetti & mlm msk nasi. plan awalnya ptg2 tu nk bawa la anak2 main kt playground tp cuaca kurg mengizinkan. korg main aje la dlm rmh hehe..

korg abaikan aje la rambut hana yg serabai tu.

beria haziq drive kereta ni. suka btl dia dgn iklan petronas yg baru.

aktiviti lps mkn mlm

pantang nmpk kamera.. posing wajib tuuuu

 kak hana dh buat muka boring sbb haziq dtg kacau & sepah2kn puzzle

ok, puzzle ke mana.. tuannya ke mana..

sekian, itu sahaja laporan setakat ini. terima kasih.



10 comments :

lia said...

tgk hana main puzzle, baru aku t'pk kena la aku x belikan mamat amsyar tu puzzle... hmmm...

thnks afne atas idea secara x sengaja tu...

~ana~ said...

hari ahad tu pun ingat nak bw ajmal dgn aqil g playground..tp hujan kan...xpe2..nnti2 kita jumpa kat bwh yea..:)

eLYies said...

hahaha..cute je hana buat muka tak puas hati adik kaco....

Afne said...

lia, mmg bgs wood puzzle tu sbb warna terang, gmbr menarik & sesuai utk umur peringkat hana.

Afne said...

yies, hana dh buat muka boring sbb dia sound jgn kacau tp adik dia selamba sepah2kan.

Afne said...

ana, ha tu la.. hujan. tu yg ddk rmh je. kesian juga tgk bdk2 ni tp nk buat camne kan. hujan rahmat ;)

mama_umar_maryam said...

hahahahaha,beselah tu weh..mainan bersepah2 , tuan punye menan ilang tah mane

Afne said...

cenggini le zet... mana aku tak kurus hahahaaa. redha aje la.. dh anak ko kan. biasanya aku soh hana kemas jugak bg bersih. kena ajar tak blh harapkan ibu je.

win@momyShaneQeisha said...

wah,haziq minat iklan petronas tu ya.comel dia bawa toddler car tu.hana pandai posing,so cute both of them

Afne said...

haziq bkn takat minat, siap dgn bunyi mcm kereta tu yg tak thn hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...