Tuesday, December 14, 2010

Dah Dapat Cheque!

br dpt smlm. oohh ini bkn cheque dr nuffnang. ini cheque dr pantai medicare. klu tetiap bln asik kurg sht plus thn ni afne, eddy & hana kan kena chicken pox tu yg sampai over limit medical yg company provide. so nk tak nk kena la byr cash selepuk. alhamdulillah, mulai 1st july hari tu medical dh jd unlimited so dpt le claim blk.


biar pn tak byk mana tp blh la top up duit diaper ke susu hana ke..


p/s : terfikir juga nk cashkn duit nuffnnang hmmm...


14 comments :

ciK mOt ©™ said...

aku tunggu tahun depan nak cash out...sikit jek lagi tunggu amaun yang aku target...nak p bercutii weeeee

Afne said...

ko punya byk dh. visitor ko sehari ratus2. jeles aku tau!

aku nk cashkan beli jeans levi's hahahaa

Rozy said...

wahh..bestlaa dpt cek..
duit yg dtg tiba2 ni mmg best..

Nana said...

hehe ingt cek nuff tadi
kita dok simpan lg kumpul wat duit tabung utk oliday

SyaNa said...

ingat duit nuff
tggu ade pojek cuti2 la br cash out nuff tu
bleh buat cover2

eLYies said...

bestnya kowang dpt duit byk..eden ni..nak beli pizza pun tak lepas..hahhaha

Afne said...

rozy, mmg le best dpt duit. nk2 time tgh bln ni kan hehe

Afne said...

nana, afne punya nuff ciput je tp syukur lah apa yg ada dlm tu. nnti2 la cash kan.

Afne said...

syana, aku pn terfikir nk kuarkn. takde la byk mana. tunggu la 2-3 bln lg kot. tp mcm nk keluarkan skrg je hahah

Afne said...

yies, byk tu tak la tp blh le guna time2 tgh bln ni kan hehe

mamaIna said...

salam kenal afene..awk kena chicken pox yer..kita ngan anak2 pun kena tp diaorg dh gebu.tingga ina jer yang byk parut kat muka..awk letak ape tk hilangkan parut

Afne said...

salam ina. afne takde pakai pape utk hilangkn parut. cuma pakai krim doktor bg masa kena chicken pox. pastu sapukan bio oil bila dh baik. alhamdulillah, parut tak nmpk sgt :)

MamaIna said...

ok afne tq..nanti ina nak cuba bio oil lah..x berani gak nak pakai krim2 lain

Afne said...

afne tak jamin la blh hilg ke tak parutnya tp berkesan lah kt afne ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...