Sunday, February 27, 2011

TAKDE KERJA CARI KERJA...

haahhh.. tu la. sapa suruh jari jemari yg runcing tu rajin sgt klik sana klik sini. sudahnya... hbs hilg kwn2 dlm blog list let's read & bfing mom waaaaaaaaaa. afne tak usik pn kt edit html tp pandai2 nk ubah  kt template designer. padan muka diri sendiri! 

dh cuba compile blk blog kwn2 dlm blog lists tu tp mungkin takkan sama dgn previously. korg jgn kecil hati k, agak2 klu sblm ni korg nmpk blog korg dlm blog list tp skrg dh takde jgn malu jgn segan sila la sound dlm ruangan komen yea.


2 comments :

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

alolololo...ciannye die...tp belog fiza mcm dah xde je kat list tu..hiks...ala,saje jek..kalo tak letak pon xper..janji afne sudi jenguk2x belog fiza yg tak seberapa tu yerk....tq follow me b4 this

Afne said...

tq fiza, ada juga yg prihatin dgn blog afne ni. afne selalunya letak yg aktif update je dlm bloglist tu antaranya fiza la. k, tqvm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...