Wednesday, March 23, 2011

Hana Humaira @ 42 Months

42 months = 3y 6mos

last entry milestone hana kt sini. kejap je kan hana dh 3 thn setengah. lg 6 bln genap 4 thn! korg2 yg mengikuti blog afne tentunya tahu apa perkembangan hana dr semasa ke semasa kan?! walaupun hana dh jd seorg kakak & lbh berdikari tp dia tetap hana yg sama.. msh mahu dipeluk sblm tido, msh tercari2 ibu bila bgn tido, msh mahu dimanja2 pd waktu2 tertentu.

ini dia kwn borak & kwn gaduh ibu...


posing tak agak2 hahahahaaa

tgk gmbr tu kan.. mcm tak percaya hana dh sebesar ni! walaupun saiz bdn hana agak kecil berbanding 4 years old toddler yg lain2 tp kepetahan & cara dia bercakap kdg2 mengalahkan org berumur 30! ibu dia la tu heheh..


15 comments :

RaRa said...

salam afne...
saya afna... he he he ;)

hana sebaya dgn anak saya Zahra...
seronok tengok anak2 membesar n hope lepas ni boleh kongsi2 cerita ceriti... ;)

syanasaid said...

hehee..best kan anak da besar
ade kwn sembang + gaduh
kekeee
lagi2 girl nnt bleh buat kawan soping

*afne, ko separate kan komen box ngan entry
lg senang nk komen yg entry lama2 tu

Afne said...

hi. btl ke afne? hehe. tq sudi singgah sini :)

Afne said...

syana, seronok mmg seronok tp kekadang senak juga menjawab soklan2 dia hahaa

baik bos, i dh tukar komen box itu. tq syana :)

Sricahaya said...

perkembangan hana sama dgn perekembangan umairah..nama pun samakan..hehe hana + umairah=nama hana..cuma hana tua dua bln ngan umairah..

umairah pun byk btl soalan yg dia nak tahu..mcm2 soalan la yg dia tanya..manja tu mmg manja..kalau nak gi school 3,4 kali nak peluk nak cium..hehehe

betul tu afne..dia la kawan borak n kawan gaduh kita..mmg tak sangka dorang dah besarkan..kejap je masa berlalu..

Afne said...

shida, cerita psl cium nk pegi school kan. itu mmg acara wajib setiap hari depan pintu taska. kadang2 time nk masuk taska hana tgh mnm susu hbs basah pipi afne hana cium hahaha

tu la, mcm tak sangka anak2 dh sebesar ini. alhamdulillah, syukur dgn nikmat yg Allah beri.

~ana~ said...

hi hana si budak comel banyak cakap...

bila nak jumpa auntie dgn hero2 auntie kat bawah?nnti kita boleh sembang....:)

~ana~ said...

afne, semalam ana g mybbstore, ada botol TT tinted biru..comel..

Afne said...

ana, hana mmg bykkkkkkkkkkkkkk ckp & bykkkkkkkkkkkk tanya.

ana free tak sabtu/ahad ni? tingin lama dh nk sembang2. tp segan la klu azam ada hehe

~ana~ said...

afne, hr sabtu ptg insyaallah free. tp tu la xleh janji lg sbb azam off. kalau dia off, biasa ada je agenda. ahad mmg x free. xpe, apa2 nnti ana sms/call afne.

Afne said...

ok, takpe la. saja je tanya klu free hehe

win@momyShaneQeisha said...

comelnya hana.suka tengokrambutnya tu:)

AdanyaKauUntukku said...

comeinya Hana
dah cam model plak akak tgk.....

Afne said...

kak ila, hana pantang nmpk camera on. ntah dr mana dia blaja posing2 pn afne tak tau.

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

comeinye hana...tak sbr nak tggu wisya jadik kepoh cam hana...hehhehe
skang pon wisya dah boleh sebut beberapa perkataan...pastu die suka sgt ikut/ulang ape yg org ckp..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...