Monday, June 6, 2011

RONGGANG RONGGENG

hari jumaat mmg seronok bila dpt meronggeng sbb tu je lah pn lunch break yg pnjg (12.15-2.30 pm).

 sampai2 je trs posing hahaaaaa

hajat asalnya ke midvalley megamall sbb nk claim blk RM50 kt kaunter parking. gara2 tiket parking termasuk ke bahagian meter kt dashboard masa kitorg dating ber4 mggu lps. korg takyah imagine cane lah sbb afne pn tak tau cane blh selit masuk situ hahaaa. tp sampai sana kecewa.. sbb perlukan surat kebenaran & salinan ic eddy plak. mcm lah diorg takleh call je no hp eddy utk pengesahan kan... byk plak cekadak dia. nsb baik kak ros tlg cool kan keadaan klu tak mau gak bertekak ngan minah kt kaunter tu hehe..

sejuk skit hati tgk sales kt jusco. tp tak membeli pn.. sekadar cuci2 mata & redeem voucher. next time lah guna voucher tu. tak sempat nk membelek sgt sbb kak ros dh ajak mkn. sblm tu lyn dulu bebudak ni shopping kt nose..

 zaza tgh cuba sandal purple yg comel

 tp kasut hitam tu lg comel kan? hahahaaa

 tie.. ala2 gladiator je

 muka happy shopping kasut


serious comel flat shoes ni (kak ros, tentulah kaki yg ada gelang emas yg nmpk mahal hahahaaa)

mak2 ddk saja la jd pengkritik bebas

kt ruang legar midvalley ada pameran pirate of the carribean. apa lg.. memasing takmo lepaskan peluang posing gedik hehe


mak2 gedik

 mcm nk naik tgk kapal dekat2


ini harta bkn ahmad albab yg punya.. ni jack sparrow punya daaaaaaaa

ramai btl org sampaikan nk bergambar pn kena menyelit

 3 stooges tingin beno bergambar ngan tengkorak

dh settled jom soru kt popeye

 anak2 dara tgh order.. mak2 ddk tunggu hidangan sampai dpn mata




ni afne punya

korg mesti dh selalu mkn kt situ (popeye) kan? afne ni br kali ke 2. sblm ni lalu je tp tak pernah menyinggah. rasanya ayam goreng dia lg sedap dr kfc sbb kurg berminyak & tepung dia tak terlalu tebal so takde lah muak. mashed potato pn sedap sbb gravy dia rasa pedas2 berempah cuma kurg sesuai lah utk double H mkn. yg penting lps order kt kaunter cpt je dpt & trs mkn panas2 :)

lps mkn trs zoom blk ke office sbb kena masuk by 2.30 pm.


4 comments :

kaY said...

kecoh la pengurusan mid..
nak claim pun payah kan..
sabor je r..if x kite bakorr je mid 2

Afne said...

ishhh tak blh bako sesuka hati. nnti tak blh shopping lg dh hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Afne said...

hi zuwairi, tq for dropping by :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...