Friday, July 8, 2011

Sweet Ahh Korang Ni!

salam hari jumaat semua :)

pg2 ni nk tepek gmbr kesayangan saya yg disnap oleh photog cilik kt rmh ni. korg ni selalu buat ibu cair hati tak jd nk mrh tauuuuuu tp bebel tetap membebel kahkahkahhh


tgk gmbr hana dgn rambut menggerbang mcm hantu kak limah je kt atas tu.. agak2 caya tak haziq yg snap? ni tentunya hana yg ajar adik dia. kan hana photog tak bertauliah. siap2 ajar adik.. touch apa kt skrin hp.. tolak ngan jari utk view piccas... aduyaiiii
 

gmbr haziq tu plak hana yg snap. ibu sukaaaaaaaaaa haziq nmpk super cute lah :)

tak sbr nk blk gomol2 peluk2 diorg sampai menangis hahahaa. dear kids, pls behave sepanjang perjalanan nnti ok, sampai sana kita pow ayah durian byk2 ngeee... ptg karang nk bawa anak2 blk kg, InsyaAllah. doakan kitorg selamat sampai ke destinasi yea.

slmt berhujung mggu semua ;)


6 comments :

cikmOt said...

betul tu, time cute memangn cute...time tidak...mak aihh...ibu jadi godzilla...lalala

lia said...

pandai hana ajar adik...

mama_umar_maryam said...

pandai ngaja adek ye kakak hana...baik2 jln afne

Afne said...

zan, time tu emaknya dh jd incredible hulk hahaha

Afne said...

lia, semua benda nk share ngan adik. kdg adik tak nak ikut dia mrh plak

Afne said...

tq zet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...