Sunday, August 14, 2011

HAIH LAA.. ANAK2 BERTUAH NI

saja update blog mlm2 ni. sesambil mengawasi anak2 yg tgh sbk bermain kt sblh ni sesambil lyn fb & blog. apa yg korg nmpk dlm gmbr di bwh? 

  • 2 beradik tgh main msk2?
  • brg/toys bersepah?
  • bakul toys dgn isi tak tersusun?
  • hp buruk yg dh diwakafkan?

semuanya btl! hakikatnya si ibu dh tak larat nk susun elok2 semua tu. hari ni keje diorg 'mengemas' saja dr pg sampai ke mlm. sbk bermain sampai terlajak tak tido tengahari. kejap main kejar2, kejap main sorok2, kejap sorg nangis, kejap sorg ketawa, kejap nk tgk dvd, kejap nk tgk youtube. plg tak thn skrg ni dh pandai berebut nk tgk fav channel aduyaiiiiii. jam 5 ptg br masing2 tumbang atas katil hahahaaa

ni tak tau la jam brp nk tido karang. msg2 msh sbk gamaknya. ibu je yg dh mengantuk tp terpaksa jd pelanggan cafe mkn pizza olok2 hana...


4 comments :

lia said...

sama la dgn aku... kemas smimggu sekali jer, x larat la nak soh dia kemas tetiap hari, ada jer alasan...

hujung minggu, dia x kemas, aku masukkan plastik itam, ugut nak buang kah3...

Afne said...

lia, aku suka kemas time diorg tido walaupun aku tau bila diorg bgn akan sepah blk semua tu. plg tidak sblm pi keje aku letak toys setempat. sejuk hati masuk rmh bila tiap kali blk keje hehe

watyz said...

aty kemas masuk bakul. abg iman angkat bakul terblik kan. la ni malas nk kemas. wat penat jer... :)

Afne said...

aty, mana la afne tak jd kurus kering dok ngemas toys je keje nya hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...