Wednesday, August 10, 2011

NAK CASH OUT KE?

sejak earning nuffnang jd zero balance & terima chq, rasanya mcm lmbt je jumlah tu nk bertambah hehe.. 

mlm td check tetiba je tgk dh lps syarat cash out... sukaaaaaaaaa! takpe lah, simpan dulu biar byk skit br cashout ;)


8 comments :

lia said...

da cash out bgtau ek, nak duit raya on behalf Amsyar ;p

Afne said...

on behalf tak blh. nk jumpa amsyar sendiri! hehe

Huda~Banny said...

kak k-pot...mcm mana nak naikkan $$$ kat nuffnang?? kite punye x naik2 ponnnnnnnnn saya jeles laaa..heheh...ajo sikit!

mama_umar_maryam said...

peram dulu wehh...mcm aku ni haa. tahan sabarrrr

watyz said...

uish.. masyuk ar nk raya ni... :)

Afne said...

ude, yg tu akak tak tau nk ajar camne hehe.. lg pun jumlah kutipan tu bergantung jugak jenis iklan. tu kena tanya nuffnang k?!

Afne said...

zet, takde lah nk cash out. tp nk tunggu dpt mcm hari tu mmg lama le.

Afne said...

aty, mana ada masyuk. tak cash out pun. tp harap2 murah rezeki sentiasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...