Thursday, October 20, 2011

Haziq @ 2y 2mos

2 y 2 mos = 26 mos. ehhh.. klu salah korg tlg betulkan hehe

membesar bagai johan. johan segala juara. sejak2 ddk ber2 je ngan ibu, klu blh nk kita lyn dia sorg. skit2 merajuk. asal kena marah skit trs gembeng (nangis). selagi tak pujuk takmo diam. tgk tv klu blh nk ibu ddk sebelah temankan. nk gentel2 lengan ibu garu2 siku ibu. tido mlm pn mcm tu. selagi tak lena jgn mimpi lah ibu dpt gerak2 kena baring statik mcm patung.

yelah.. ibu nk bermanja dgn siapa lg klu bkn si drama king ni. nk manja dgn hana mcm dulu tunggu dpt jumpa. nk manja dgn suami nun jauh kt kg. sob.. sob.. sob

haziq bercakap msh pelat2. klu kt phone riuh bercakap dgn kak hana tp kakak kata kakak tak faham hahahaaaa. tp ok lah kan at least haziq try meluahkan ntah rindu ke ntah seronok dgr suara kakak dlm phone tu.

nk amik gambo budak comot lps mkn sate beli kt psr mlm smlm




comot2 masyam2 pn ibu syg. tido mlm pn mesti mau peluk haziq kan haziq kan?? ni klu kakak hana dh pandai baca skodeng blog ibu tentu dia jeles hahahaaaaa. tak sabo nk tunggu cuti raya haji nk jumpa hana.


6 comments :

lia said...

manja Haziq mcm Amsyar... stok suka merajuk + nanges....

Afne said...

lia, haziq ni style muka garang tp dlm hati ada taman.

wan nurul hezrina said...

alahai manja tuh=)bilalah nak dapat anak laki plak=)

watyz said...

kejap je dh besar kan... :)

Afne said...

hi wan nurul hezrina. nk panggil nurul ke hezrina yea.

insyaallah, ada rezeki nnti awak dpt la anak lelaki :)

Afne said...

aty, tu la dh rindu nk cium bau baby! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...