Monday, October 10, 2011

KFC Tom Yam Crunch

sejak ddk ber2 ngan haziq ni, ibu jarang2 sgt memasak kan haziq kan? tetiap hari timbul je idea nk menapau apa kan hehe..

rasa cam dh lama tak mkn kfc, last time masa kokak beramai2 kot. so jumaat lps blk keje hujan2 redah drive thru kfc kuchai lama.

la ni dh pandai posing senget2 mcm kak hana ekk??

chicky meal utk haziq

dpt barbie electric piano

jom lah ibu kita mkn..

nyam nyammmm.. sodapnyo


mkn mashed potato & coleslaw plak


takpe lah mkn sepah2, nnti ibu kemas & mop :)


lyn air milo.. alhamdulillah

asyik la dgr kt radio iklan tom yam crunch so nk try sedap ke tak.. ada rasa masam2 pedas2 mcm tom yam gitu lah. tp rasanya afne prefer spicy dr tom yam crunch ni.



free gift utk drive thru dgn syarat kena beli RM20 la kan. bekas kaca bentuk hati berpenutup.



korg dh try tom yam crunch ni??


10 comments :

lia said...

x kena selera aku la afne.... hu3....

Afne said...

lia, sama la ngan aku. tp lapo punya psl aku bedal tp tak hbs la. mcm kurg umpphhh gitu.

~ana~ said...

semalam pun ana h drive thru kuchai lama tu..servis teruk sgt..

beli 2 set utk kanak2 tu, ada ke air tu, satu dia bg milo, satu lg pepsi...pastu order dinner set sgt snack plate, mintak air jugak, sekali bg 3 air.seb baik x caj..hu3x...

aqil dpt set guitar barbie, ajmal dpt kereta. berebut la diaorg nak kereta tu..hu3x..

Afne said...

ohh yeke? so far ok je. pernah dpt 2 mainan. ntah diorg tak pasan ke atau mmg berlebih2 stok.

haziq suka joget2 ikut lagu piano tu. kelakar la plak bila tgk hehe

naughty gurlz said...

sedap ke yg baru 2??smlm g kfc tp x order pn yg baru 2..sanggup amek original..huhu

fidah said...

dah try mggu lps. Ye la afne, yg spicy sblum ni lg sedap. Tp yg spicy tu dh x jual buat sementara waktu ni kan? Nak bg laluan kt yg tom yam ni :)

Afne said...

kureng ahh.. lg sedap spicy rasanya. ko bygkanlah ada rasa masam2 pedas2 gitu.

Afne said...

fidah, afne pn rasa sedap lg spicy. masa tu order je dgr iklan kt radio mcm best je.

watyz said...

kalo ade yg tom yam ni mesti spicy dorang stop kan ek. tu yg x suka tu. x kisah la kuar tom yam ke hape ke yg spicy tu x yah la stop kan. kalo nak g makan en.izhar x nak yg tom yam ni. tu sbb jarang dpt makan. huhhuhu

Afne said...

tu le psl. pd afne lg sedap spicy dr tom yam ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...