Monday, December 19, 2011

Muhamad Haziq @ 2y 4mos

alhamdulillah, msh diberi kesempatan utk update milestone anak2.

slps haziq kena demam, flu, batuk & mulut penuh ulser sampai tak tido mlm bbrp hari, nmpknya rutin hariannya dh kembali spt biasa. syukran.

so hari sabtu lps bawa haziq keluar mkn & beli brg2 keperluan. beli sekali stok mknn (buah/biskut/cereal/roti/fries/nugget) sbb haziq suka kudap2 sambil tgk tv. walaupun haziq suka mkn tp klu bab mkn nasi tgk mood dia lah. dpt bubur atau lauk berkuah mcm sup atau kuah lemak mmg dia on saja. tp afne perhati dia suka mkn mihun/mee/pasta. klu btl2 dtg mood dia nk mkn nasi sendiri mmg kena bykkkkkkkkkk bersabar. 

skrg ni haziq obses btl dgn kereta. koleksi kereta mainan dia ntah dh brp ntah. agaknya anak lelaki mmg mcm ni ekk??


ewah ewaaaahhhhh.. kemain seronok anak bujang yea. tu berlakon je tu.. tak masukkan duit pun. klu tak, mau dia melalak soh ibu angkat keluar dr benda tu. ntah apa yg dia tkt sgt bila benda tu gerak2. aduhai haziq, eksyen lebihhhhh...

k, haziq msh lg pelat2. atau mungkin jns tak byk ckp mcm kak hana. byk angguk & geleng. bercakap bila perlu. atau menurun sifat ayah?? tp ayah tu takde lah pendiam cuma tak becok mcm ibu ngeeeeeeeee


haaahhh.. kan comel senyum simpul mcm ni. takde lah muka tu nmpk serious manjang...


10 comments :

Lelaki Ini said...

hehehe..
seronok nmpak dia driving..
hehhee

IEMA said...

hehehe..sukernyer dia..

lia said...

ada gak spesis Amsyar x suka menda mainan tu gerak2 ek he3

IEMA said...

suker haziqq...comei cenyum gitu..

watyz said...

comel n putih.. sayang nau!!

Afne said...

lelaki ini, eksyen je tu hahahaa

Afne said...

iema, thanks.

ibu dia happy tgk anak dh sht :)

Afne said...

lia, amsyar pun sama? klu mcm ni mmg save duit poket kita. tp klu hana mau rabak dibuatnya hehe

Afne said...

aty, apa yg comel & putih?

watyz said...

anak hang la kak... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...