Thursday, February 23, 2012

Sana Sini Domino's Pizza

awal thn hari tu kebetulan waktu kitorg nk keluar rmh utk blk kg, ada org dtg bg salam kt luar pintu. rupa2nya  staf domino's nk promote coupon. cuma perlu daftar & byr registration RM20 then dpt semua coupon kt bwh ni. yg bestnya ada 1 coupon utk free regular pizza. yg lelain tu ikut rege memasing la ada buy 1 free 1, buy 3 free 3, ada dpt free side order mcm roti, chicken wing, spag, air tin berkarbonat, air botol berkarbonat 1L & mcm2 lg la...


so blk kg kenduri pizza lah kita :)


classified chicken - all time fav!

meat mania

extravaganza

blk kg last week kenduri pizza lg. sponsored by makde & ucu :)


hantu pizza? hahahahaaaa

ini makde


masa ni maktok tak dpt join mkn ramai2 sbb ada mesyuarat kt tongkang pechah. ayah pn tak dpt join sbb ada keje kt bkt pasir. nmpknya kitorg je lah yg mkn. ehh gmbr ucu takde ekk?? btw ucu, ni belanja sbb dh dpt hp idaman hati keee.. pasni leh le kita whatsapp ekk ;)


ewah ewaahhh.. seputih salju gitu. htc sensation xl lbh smart dr htc sensation.

dan kelmarin... ada mkn2 sempena colleague dpt transfer ke tmpoint pasir puteh.


org lain sng je dpt transfer. afne ni ntah bila nk dpt peluang tu. mcm2 lah alasan diorg bg.. body grade tinggi lah, rugi byr gaji tinggi lah. yelah, tension weehh memikir ddk jauh dr suami & anak. pejam celik pejam celik dh nk masuk 3 thn dh pjj dgn eddy. dgn hana sekolah lg. semua nk kena harap family kt tlg tlg serba serbi. takpe lah, andai kata di masa akan dtg afne terpaksa amik keputusan berhenti kerja biarlah dgn hati yg redha. mungkin itu yg terbaik utk kami sekeluarga. rezeki ada di mana2. afne percaya Allah Maha Adil.


10 comments :

lia said...

haaa classified chic pon fav aku sentiasa...

hrmmm berenti keje? aku dr dulu teringin tp kekangan kewangan... tp utk ko, kalau itu yg t'baek, y not kan... all da best for u...

Afne said...

sedap kan lia.. mkn time panas2 rasa berlemak keju dia :)

lia, klu fikir syg keje sampai bila aku nk tunggu. nk masuk 3 thn dh. aku fikirkan hana tu sekolah je. klu ikut eddy dh lama dh dia soh resign pastu tlg2 dia buat keje+claim semua.

~ana~ said...

jom hntr surat resign sama2...:)

Afne said...

ana dh confirm nk further study full time? best la kan. peluang ada, suami izinkan apa salahnya.

afne nk ddk rmh besokan bdn je hahahaa

watyz said...

adoyai afne. dh la makcik ni tgh lapar. tunjuk la piza yg sedap. adusss....

Afne said...

aty, mlm kang pi cari pizza k heheh..

Masya said...

wahh pizza.. sedapp tu....

kesiannya dia.. berjauhan keje dr anak dan suami.. kt pun.. klu jauh² ni risau jer.. lagi² anak dah seklahkan.. mrk mesti nak kt bg tumpuan

Afne said...

masya, tu la kan... mcm2 nk kena fikir. antara kerjaya & keluarga :(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mampu cuci mata .. dah lama x mkn pizza ;-(

Afne said...

diana, cuci.. jgn tak cuci hehe. sesekali mkn apa salahnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...