Wednesday, April 4, 2012

Gardenia Delicia Waffle

skrg ni mcm2 produk gardenia kan? dr roti putih sampai lah ke muffin. ni nk cerita psl gardenia delicia waffle. 1st time beli dulu perisa vanilla, haziq mkn hbs 2 pcs. sejak tu klu singgah mana2 kedai mmg borong waffle ni berpeket2. klu travel pn sng tinggal bukak wrap & ngap hehe..

mmmm.. nyam nyammm

ni haa.. bdk ni happy kemain dpt mkn

klu x silap ada 5 perisa tp yg selalu dibeli fresh egg vanilla, banana & maple wholemeal. semuanya sedap2! katanya klu toast dulu lg sdp.

anak bujang dh mrh sbb ibu asik snap gambo dia hahahaaaaa


korg dh try semua perisa? sedap?


10 comments :

ladysara84 said...

dah pernah rasa...memang sedap n lembut je kan...selalu gak bg kat anak sy....

mama_umar_maryam said...

aku suke pisang,vanilla,egg,wholemeal, sumer aku bakor,letak eksrem atas,pehh

syanasaid said...

tak pernah try lagi
selalu nak beli, tapi sure letak balik
hahaa nape ntah
balik kang aku kuatkan semangat beli utk iman

watyz said...

pernah try blueberry kot. tp suka lagik yg panas2.. :)

Afne said...

ladysara, sng kan klu keluar ke mana2 tinggal koyak wrap dia je :)

Afne said...

zet, pergghhhh ko saja nk bg aku terliur kan?!

Afne said...

syana, haziq mmg suka waffle ni. kdg 2 kpg tu dia hbskan sorg.

Afne said...

aty, blurberry tu mcm manis skit kan? beli yg panas2 kt booth tu mmg sedap kan. meleleh je inti sapu dalam tu hehe

wan nurul hezrina said...

sedap jugak.lembut jerk.kalau makan ngan ice lrim lagi layannn..wah marah tuh boboi maknya amik gambar.malu eh?

Afne said...

klu mkn dgn aiskrim mesti haziq mkn aiskrim je kan hehe

dia geram sbb ibu soh dia posing x bg mkn dulu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...