Monday, April 2, 2012

Kenny Rogers & Elianto

hari jumaat mggu lps meronggeng ke midvalley. itu je lah pun tmpt mencuci mata yg plg dkt dgn office tp perjalanan pergi & blk ikut nsb sbb kadang2 jam kadang2 super jam hehe..

ni tekak kak zombie teringin plak rasanya nk meratah ayam pakcik kenny. sampai je midvalley trs berpecah.. afne gi buat free replacement jusco member card to aeon member card sementara kak ros & azizah shopping kt hinode shop. tgk jam msh awal memasing pakat masuk jusco ehh aeon dgn niat utk tgk-tgk aje. korg tgk la hasil dr tgk-tgk aje trs dpt apa... hahahhaaaaa


weheheeiiiiii.... sampai penuh seat kt KR tu sapa punya brg?? 

ni takde kojo le ni sesambil tunggu order sampai :)




ice lemon tea

apesal muffin vanila makin kecik?

afne punya - ayam pn kecik

azizah ngidam mkn daging kambing

kak ros punya - tak aci ayam ko beso!

sesambil mkn sesambil borak cerita gosip2 terkini sampai tak perasan dh kena masuk kerja. tak pepasal kang dikerjakan bos. cpt kasi licin semua pinggan! bgs semuanya mengikut arahan :) muffin tu je tapau bawa blk. 


ni haaaa... ajak diorg teman nk cari menatang ni. pallete warna pink lg tauuuuuu


apa???? afne vs eyeshadow??!!! k, jgn gelak. dh tua2 ni tingin plak main warna2 hehe..

henna brown, rose sandalwood & evergreen

ishhhh.. rambang mata tau tgk collection eyeshadow elianto ni, geram! rasa nk rembat je pallet yg ada 10 lubang tu kompom nangis nk membayar pallete plus 10 eyeshadow tu miahahahhhhh. cukup le kan 3 yg ada tu. utk cover rasa bersalah RM50 (almost) lenyap sekelip mata so belikn abg loba2 sepentot AD. ehh takde lah, aritu masa kt the mines takde pattern yg dia nk. org lelaki mmg cerewet bab sepentot ekk?? gambo takde, korg jgn nk ngada2!

p/s : kwn2, klu korg dpt tau time elianto buat sale best2 ke buy 1 free 1 ke sila lah inform saya yea ;)


8 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestnyer sopping brg make-up .. aku abaikan brg make-up demi gadget lain ;-(

Afne said...

waahhhh org tu nk beli apa agaknya ekk??

diana, afne br 1st time beli elianto. suka kaler pastel dia lembut tp thn lama :)

Masya said...

sesekali jer beli brg mekap ni.. gunanya bertahun² xpe.. mahal sikitkan janji berbaloi²...

syanasaid said...

elianto mmg best
aku pakai liquid foundation dia sgt2 best la
ayam KR mmg makin kecik..huhu

Afne said...

masya, nk beli mac cuma mampu tgk je hehehehhh. dpt elianto pn jadi lah. afne pun mmg jarang bebeno beli eyeshadow.

Afne said...

syana, aku br nk berjinak2 dgn elianto ni. aritu kebanyakan brg less 10% tp maskara & eyeliner ada 70%.

watyz said...

ala.. br nak tgk sepentot.. hahhaha

Afne said...

aty, x agak2 ko nk request hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...