Monday, May 7, 2012

Like Father, Like Son.

dr sunway putra place, kitorg trs ke jln tar & parking kereta kt semua house. lps eddy solat jumaat, trs turun ke ground floor.

org tu kan.. sejak menjak bbrp bln ni tgh menggila dgn golf. kekadang afne perhati bila dia berdiri sesorg tgn sbk swing kanan swing kiri, bukak youtube tgk skill org main golf, dgn anak dia pn jd kekonon pukul bola golf, keluar jln2 pn asik nk tgk baju/seluar/kasut/aksesori yg berkaitan dgn golf. beg golf tu dh jd penduduk tetap dlm pajero. katanya sng klu dpt call dr member2 & flight (team) cukup, trs zoom gi mukul. ehh.. golf ni part of sukan kan?


cuba cari... di mana kak zombie?! cntk2 baju pengantin kt blkg kak zombie. klu pakai raya mau ngelap ngelip 1 parit yaani nnti hahahhaaa


even kedai ni mcm tersorok skit kt blkg tp semua kelengkapan golf complete ok! nk apa.. driver, iron, putter, wedges, hybrids, bags, belt, cap.. u name it! siap ada penghantaran klu order online. pergghhh.. tgk rege trs mcm nk ckp "abg, ayg nk gelang beso rantai beskal!" hahahaaa




org tu testing putter. next wish list katanya.


sbnrnya eddy nk cari driver.


mula2 dgr cerita owner kedai ni mcm tak caya tp bila tgk gmbo2 masa dia muda dulu kt frame mmg btl lah kot dia baik dgn agong (sultan kedah). katanya company dia antara supplier utama malaysia/asia. klu dia tipu, tipulah saya.


twr menawar rege akhirnya dpt juga driver titleist idaman hati. siap ada manual instruction inside the free pouch. 


nsb le bang, dpt isteri suka blogging. kena paksa posing ekekekkkkkk


bapak borek, anak rintik!



tp kan ada masa2nya bila pukul bola asik tak masuk lubang kuning, haziq naik angin nk digigitnya bola plastik tu dgn suara thn mrh hahahhaaaa. sabo le nak oooiiiii... usaha tangga jaya!




10 comments :

watyz said...

x pe la kan. asalkan dia x minat mend lain.. hehhehe
kakak zombie...cantik kasut hahahha...

:|: TinTa Kibod :|: said...

afne..
driver aku kata..
golf ni sport jugak..
tp sport utk org2 byk duit dan kuar peluh yang sedikit..
*larikkk..hahahaha

Afne said...

aty, tu le psl... mula2 aku bising juga sbb golf ni costing tp lama2 aku fikir dr dia minat benda lain baik biar dia main golf. lg pun dia kata best join golf tukar2 cerita psl kerja.

Afne said...

ayue, ni sukan utk kempiskan perut namanya hahahhaaa

wan nurul hezrina said...

BAGUSNYA DAPAT KONGSI HOBBY ANAK N BAPAK=)

~ana~ said...

afne,nak tau x, ajmal dgn aqil ada sorang satu set ni...tp banyak dah patah bhgn bawah dia tu...ganas sgt..bkn pukul bola...aqil buat ketuk ajmal pastu ketuk kat mana2 dia suka..hu3x..

Afne said...

nurul, kongsi kt rmh je lah. rasanya x blh bawa bdk ke pdg golf.

Afne said...

ana, afne dh pesan siap2 kt haziq jgn sesekali guna utk pukul org. aritu ada juga dia gaduh2 dgn hana siap angkat dh btg tu trs petir berdentum! kena bebel la apa lg hehe..

mama_umar_maryam said...

welkam 2 d clun afne,hehehehe.5 taon yg dulupon aku bising gak,tp skg wes lali,hahaha,btollah tu..kdg2 dari situ hasben ni dpt job ;),,doa jelah..tp mesti risau klu laki ko dh pandai nk g indon men golof,hahahaha

Afne said...

zet, mungkin aku pn amik 5 thn utk jd 'wes lali' koyo kue hahahahaaa

setakat ni aku mcm mls nk join bila ajak gi mukul. bdk2 kang hbs dicabutnya rumput kt sana ekekkkkk. ish klu sampai indon aku pn nk ikut sekali. dia main golf, aku nyopping hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...