Thursday, June 7, 2012

Burung Kenyalang Belaan Afne


kena tipu je lah korg miahahahaaaaa

ni le fm burung kenyalang dr GA blog lia yg afne kepoh2 kt sini. tq lia, aku suka bangat :)

p/s : smlm dok bertekak ngan kak ros, ni burung kenyalang ke burung enggang?? oooo sama rupanya...
p/s/s : kak zombie bz dgn recon. sapa kacau akak patuk dia dgn paruh burung kenyalang tu ekk!


8 comments:

~ana~ said...

waaa.....kak zombie sibuk...xmo kaco.....

♥cikmOt♥ said...

huh, memang aku tertipu...tak aci tul

lia said...

opismate aku sebut burung tanggang wakakakaaaa rupanyer dia x tau itu burung enggang...

Afne said...

ana, check komen je sempat. nk update entry ke download gmbr ke later2 la

Afne said...

zan, ada ke org bela burung kenyalang ni. dh rizab binatang hampir pupus kan.

Afne said...

lia, lawak tul kwn ko tu. tanggang tu dh lain maknanya hehe

watyz said...

afne.. fm aty pon dh dpt gak... :)
tp yg ni lagik cantik...

Afne said...

aty, cpt lah tayang dlm blog ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...