Wednesday, July 18, 2012

Aktiviti Hujung Minggu Double H

untung laaaa.... dpt mandi manda sepuas hati korg ekk!


tp tidak lah tiap2 minggu. klu ibu rasa nk ikut atau hana merengek2 nk mandi pool br kitorg ikut eddy ke Bukit Banang Golf & Country Club

kebetulan ahad lps eddy join golf championship. org tu igt 18 lubang sekali tu... 27 lubang! dpt goodies bag tp semua mknn dlm tu dh hbs kena telan dgn double H. selain tu ada air mineral, air minuman tenaga, gelas, mandian active guard, ubat gigi, t-shirt kelab & apa ntah lg tak igt.


lucky draw dpt payung & t-shirt kelab juga. jd le kan dr blk tgn kosong hehe..


lg sekali lucky draw diorg sebut nama eddy tp eddy pi toilet. melepas tiket main golf kt berjaya hills. takpe lah bang, bkn rezeki. next time join lg.  kira ok la utk 'handicap' cari pengalaman & kenal kwn2 baru.


menanah je mata tgk org bawa balik tv led 42" kan. mmg rezeki dia lg pun kerjanya mmg jd coach golf. ada yg bawa blk water heater, water dispenser, rice cooker & mcm2 lg. slmt sebiji kereta harrier cos takde sapa yg dpt buat 'hole in one'.


6 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauu mr. edy teror main golf rupanya ;-)

watyz said...

wa.. dpt kete best gak kan.. x pe xde rezeki kan...try lagi kemdian hari... :)

Afne said...

diana, br handicap lg msh belajar2. kena rajin practice kt driving range.

Afne said...

aty, klu dpt kereta afne yg pengsan dulu kot hahahhaaaa

Chekgu Azrine said...

la..sayangnya lucky draw terlepas..takpe..rezki kot lain tu..insyaAllah..

Afne said...

tu le psl.. takpe la next time cuba lg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...