Tuesday, October 16, 2012

Beli 1+1 Dapat Barang Percuma

ko x yah la buat ilmu kira2 kt sini.... satu tambah satu jawapannya dua, faham?!

ni nk cerita psl dpt brg free. sapa tak suka brg free angkat tgn! jgn nk menipu hahahaaaaaa

kan anakanda2 tersayang minum susu dutch lady. klu dulu pantang tesco/care4 gegar harga murah RM18-20 cpt2 gi serbu borong 6 beg sekaligus. biasanya itu utk stok sebulan. ishhh agaknya klu bela lembu susu sekor hbs kurus kena belasah dek bdk2 ni hahahaaaaa

kt batu pahat takde tesco. paling dkt pn kena pi kulai. kdg2 UO bg rege murah mmg trs rembat kt sana. nsb baik lah kat yong peng ni ada kedai baby yg jual susu dgn harga tak mahal tak murah. RM20.90/bag ok lah kot. yg bestnya beli 2 beg dpt brg free :)

memula aritu beli 2 beg dpt free beg sandang kaler merah gambo monkey gitu. molek bebeno buat isi baju double H time gi swimming pool.

model muncung tu x termasuk pakej yea

dtg sekali lg nk beli dh takde stok beg dah. diorg ganti dgn bekas tipuware pink & biru. kt bhgian dlm siap sepasang sudu garfu.


agak2nya lps ni ada promosi brg apa lg ekk?

tp kan untung btl bdk2 bertuah ni sbb dpt toys free dr kedai tu....


free sbb bkn korg yg byr tp... ibu yg bayar! uwaaaaaaaaaaaaaa



pandai pulak haziq pilih bajak yg paling besar. soh amik yg kecik pn x nk sampai nk berguling dlm kedai. syg anak punya psl nk mrh pn x jd tau x! redha aje lah byr. sesekali blh la lyn kehendak anak ye dak?!


13 comments :

Chekgu Azrine said...

anak2 happy kita pun happy..

watyz said...

eh pesal bli x dpt pape pon. lama x bli susu sbb stok byk lagi...

~ana~ said...

wow...best nya kedai tu..mcm2 free gift dapat..huhuhu

Mayudi + Asniza = Alya + Alesya said...

wah seronoknyer dpt hadiah,,,, cam berbali gakkan,, beli dua, dpt brg free,, kenapa beli kat tesco x dpt free? nak jugak,,, nak jugak,,

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

untung la dpt beg tu afne ... bleh la guna bwk gi daycare or jalan2

zety said...

hehehe tang free tu kite mmg happy lah..tang toys bayor tu..huwaaa

Afne said...

cikgu azrine, bdk2 klu dpt toys mmg happy je...

Afne said...

aty, sblm ni beli susu kt tesco/care4 mmg x pernah dpt brg free pun.

Afne said...

ana, strategi pemasaran kot hehe

Afne said...

anis, kt tesco mmg tak pernah dpt benda free mcm ni. aku pun wonder... mana diorg simpan klu x bg pd poembeli ekk??

Afne said...

diana, mmg comel beg merah tu. afne pn suka.

Afne said...

zet, benda free sapa yg x suka kan. tak memasal aku kena pow adoyaiiii

Masya said...

amboi kemain besar bajak dia..... kalau anak saya nampak ni mesti dia nak juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...