Thursday, January 10, 2013

Heritage Hotel, Ipoh

kitorg sampai ipoh pn dh ptg. sampai2 je tanya Lost World Hotel dh fully booked ok! maklum le hari minggu dh tu cuti sekolah kan. tp takpe, nsb baik dkt dgn area ipoh & byk hotel kt situ. pusing2 nmpk Heritage Hotel trs singgah tanya dpt executive room. syukur lah.. ada juga tmpt nk bermalam :)







msh lg tmpt fav anak2 utk berkubang hehe...


view luar.. nmpk tmpt lumba kuda.



mlm tu afne tak larat nk keluar, stay dgn anak2 je dlm bilik hotel.. rasa x sedap bdn dgn sakit kepala. maklum le org tgh berbadan 2 ni mcm2 ragam dgn cpt penat lah apa lah. lg pun dh brp hari hbskan masa atas jln huhu...  eddy je keluar tapaukan mkn. mlm tu memasing tido awal sbb esok pg nya nk check out awal trs ke Lost World Of Tambun :)


7 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

menarik hotel ni, belum pernah menginap lagi di Ipoh.

AdanyaKauUntukku said...

tingat plak kes akak check ini bilik kotor...tengok bilik awak neiH..bersihhh jeeeee

lia said...

ni betul2 promote otel... lengkap he3

watyz said...

best nye tido hotel... hehhehe

Afne said...

kak huda, kira ok sgt lah hotel ni. bilik dia pn selesa sgt.

Afne said...

kak ila, bilik mmg ok, selesa & bersih. agaknya masa kak ila dpt tu diorg tak sempat nk bersihkan btl2.

Afne said...

lia, takde maknanya promote. sharing is caring. kot sesapa yg main terjah ipoh mcm kitorg dh tau nk stay kt mana hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...