Friday, March 8, 2013

Ayam Kg Penyet, BP Mall

dari aritu teringin sgt mkn ayam penyet. klu msh ddk kl mmg byk lah pilihan tp kt bp ni limited. ke afne yg tak tau? hahahaaaaa... pernah try mkn yg kt care4 bp tu tp x sedap ok! kali ni try yg kt bp mall plak.


mcm2 ada.. pilih je nk mkn apa yea


air soya+cincau utk eddy & milo ais utk anak2...


air yg afne order.. x igt dh apa nama dia ada rasa cappuchino/mocha dgn topping cream. serious sedap :)


anak2 sementara tunggu mknn sampai..


eddy order rawon kambing. walaupun afne org jawa tp afne tak tau rawon tu apa. rasanya mcm sup juga cuma warna kuahnya hitam. eddy mkn licin maknanya sedap la tu hehe...


afne tentunya order ayam kg penyet. ayam penyet ni ko pegi lah kedai mana sekali pun klu sambalnya x sedap mmg spoil la nk mkn. nsb baik sambal dia terbaik! berebut kitorg suami isteri cicah ngan ulam hehe...


anak2 x nk mkn so orderkan yg ni je...


k, next time blh pegi lg cuma masa yg membataskan kitorg nk bawa anak2 keluar. eddy pulak tgh sbk dgn rmh mesra rakyat, kerja baiki/menurap jln & kerja2 tnb. afne pulak sbk dgn urusan seharian. bersyukur dgn rezeki yg Allah bg pd kami sekeluarga. bkn sng nk sng ye tak.. perlukan pengorbanan.


10 comments :

dya said...

dya dh mkn 1x ari tue kak..x sdp mahal plak tue..x thu pd org lain...dya order bakso..soo-hun byk sgt..kuih sikit..tawar..x like..:p

lia said...

dap dapppp

Afne said...

Hi dya, akak rasa harga ayam penyet mmg standard gitu tp x tau la menu yg lain kot mahal. akak suka sambal dia sedap :)

Afne said...

Lia, sedap kan tgk gmbr mknn hehee

mama_umar_maryam said...

klu tanye tekak aku..cer ko try wong solo plk ..pehh..sumer sedap!

watyz said...

lama x makan ayam penyet. en izhar tu bkn kenan nau.. huhuhu

Afne said...

Zet, Wong solo mmg best. aku pn suka mkn sana tp ni dh jauh kena cr yg dkt je lah huhu...

Afne said...

Aty, nsb baik selera kitorg ni lbh kurg je heheee

Hayatie said...

Husband afne pun kontraktor yer..sama lah mcm husband yatie...nama and company apa ek...nak tanya hubby kot2 lah kenal ke.. :)

Afne said...

yatie, segan lah company kita msh bertatih lg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...