Wednesday, May 29, 2013

Cerita Hujung Minggu

cerita hari sabtu. x de cerita yg luar biasa. mcm biasa lah, klu rasa2 ibu larat nk ikut so anak2 dpt le gi mandi manda hehe. pg2 dh masuk kolam. anak2 bertuah ni ber2 je mcm lah kolam tu diorg yg punya hahahaaaa


kebiasaanya lps dh puas mandi mandi dlm kolam, anak2 siap mandi buih lg bwh shower, tukar baju & kemudiannya lepak2 jap kt cafe lyn anak2 mkn/mnm. menu favourite diorg tentunya milo ais, sandwich & aiskrim.


otw blk layan nasi briyani. mak yong le ngada2 teringin nk mkn padahal aritu br je mkn nasi briyani kt kedai yg sama hahhaaaaaa. igtkan bila dh kt rmh, bdk2 bertuah tu nk le tido sbb dh penat setengah hari mandi manda tp takde maknanya lah. siap psg khemah main anak patung. sama je 2 beradik...


cerita hari ahad. saja bawa anak2 & bibik jln2 dr square one sampai lah bp mall. tp lbh kpd menemankan ucu double h shopping. dh dpt apa yg dicari br le perasan perut dh berkeroncong minta diisi ekekekekkkkk. hana kata nk mkn kfc tp bila tanya nk order apa katanya x tau. last2 bawa diorg mkn kt chicken rice shop je. tp pape hal posing dulu.... ishhhh jarang2 tau makyong nk post gambo dgn perut memboyot dlm fb/blog (trs dpt mcm2 komen dlm fb hahahaaaaa).


biaq pi lah org kata nk mental ke mentel ke hahahaaaaaa





masa kt dlm pacific (bp mall) tu rambang mata tgk sales sana sini. ada hati lak tu konon2nya nk shopping baju raya anak2 tp nsb baik lah nafsu dpt dikawal dgn alasan tunggu lah lps bersalin nnti br gi serang bp mall lg hehe...

x de membeli apa pun. hana dpt jam tgn. kaler tak agak2... pepel pink lg ko! skrg ni sikit2 tgk jam pastu bgtau kt semua org skrg ni pukul brp. afne pn mmg dh lama nk carikan jam tgn jns digital utk hana belajar2 kenal masa.


utk anak bujang, nsb baik lah masa tu dia blh bawa dirunding. klu x, dia dh nk mintak kereta besar mcm yg dia selalu naik kena sewa RM3 utk 10 mnt tu! nsb baik bajak ni murah je. haziq, lain kali nk beli sila pow ayah tau jgn pow ibu ekekekekkkk


utk afne takde beli apa2 pun. serious mmg takde. Alhamdulillah, tercapai juga hajat di hati nk belikan something utk someone very special. apa isinya? tungguuuuuuuuuuuuuuuuu



4 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Masa jalan-jalan ni en suami tak ikut ke?

Chekgu Azrine said...

Chomei ibu mengandung..

Afne said...

kak huda, yg hari sabtu je ada eddy sbb dia training sekali kt driving range. hari ahad pagi tu eddy ada game so kita bawak adik sbb nk belikan hadiah birthday mak ;)

Afne said...

chekgu azrine, ibu mengandung makin debab skrg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...